NE ŽELE KEMIKALIJE

Roditelji odbili usluge automehaničara i auto odveli biomehaničaru

Zbog straha da će im kemikalije i GMO zračenja samo dodatno ugroziti automobil, odveli su ga biomehaničaru na prirodno liječenje.

Roditelji su prvo odveli vozilo automehaničaru na dijagnozu, no kada su saznali da je otišao anlaser, te da bi uz to svakako trebalo promijeniti ulje i pohabani remen, odlučili su potražiti drugo mišljenje. Automobil su odveli biomehaničaru jer se boje štetnog djelovanja kemikalija i GMO zračenja na njihov auto.

- Naš biomehaničar Joze Pawel Astral preporučio nam je domaće, maslinovo ulje umjesto motornog, a anlaser je obložio zaštitnim granulama i ioniziranom vodom. To će mu pomoći da se sam popravi jer mehanički dijelovi imaju sve preduvjete za samopopravak, taj potencijal samo treba aktualizirati - tumači otac.

- Auto smo ostavili kod biomehaničara na mjesec dana, kako bi upio svu bioenergiju centriranu na radionu, a kada smo se vratili, anlaser je bio kao nov! Uopće mi ne smetaju više cijene jer znam da se auto popravlja prirodnim putem i da ne upija nepotrebne toksine - impresionirana je majka.

Majstor Jozo osim biomehaničarske radione drži i Rent-A-Car. Na optužbe da jednostavno popravlja automobile za veću cijenu i onda još zarađuje na iznajmljivanju tuđih automobila odgovara niječno, u aoristu.

Fotografija
ilustracija/blogger.com

Facebook komentari