Napumpaj se...

Starleta u tijelu ima toliko egzotičnih elemenata da je postala procesor

Starleta umjetničkog imena Stanka Danka u svojoj je karijeri obavila preko 300 estetskih zahvata. Tijekom godina je pod njezinom kožom završilo toliko egzotičnih elemenata da je postala procesor.

 Kako i dalje posjeduje emocije i svijest, Stanka Danka je slučajno proizvela prvu umjetnu inteligenciju na svijetu. Ona istovremeno može pokrenuti svako novije računalo i smišljati poze za svoj Instagram profil. Znanstvenici su oduševljeni nevjerojatnim dostignućem pa je Stanka Danka čak nominirana i za Nobelovu nagradu.

- Stanka je moja pacijentica već dugi niz godina. Za vrijeme estetskih zahvata, u nju smo uštrcali toliko elemenata da je pravo čudo što nije postala meteor. Ovaj splet okolnosti ispao je vrlo pozitivan, no treba imati na umu da ne može svaka starleta koja se pumpa postati procesor - priča estetski kirurg Milan Pegaz. 

Znanstvenici su godinama upozoravali na opasnost stvaranja umjetne inteligencije iz bojazni da ne uništi ljude nuklearnim oružjem. No, čini se da su njihove strepnje bile neopravdane jer će nas zapravo uništiti duck-faceom.

Fotografija
Foto: A.R.

Facebook komentari