bit će nevere

Sve više TV kuća umjesto meteorologa zapošljava bakice - jer bolovi u križima nikad ne griješe

Bakice će tako, ravnajući se po boli u križima ili pak zglobovima, laserski precizno predviđati vremensku prognozu i to čak do tjedan dana unaprijed.

Novi trend je u porastu u kojem sve više TV kuća i radio postaja otpuštaju svoje meteorologe, kako bi mogli zaposlili bakice koje svojom meteoropatijom točnije predviđaju vremensku prognozu.

Bakice će tako, ravnajući se po boli u križima ili pak zglobovima laserski precizno predviđati vremensku prognozu i to čak do tjedan dana unaprijed. Osim preciznije vremenske prognoze, TV kuće i radio postaje tvrde kako će im se ovim potezom znatno odteretiti budžet jer bakice nemaju velika potraživanja za svoje prognoziranje, tek par Radića ili pokoju reprizu meksičke sapunice koju su propustile.

Poznati meteorolog Zoran Vakula tvrdi, kako do ovakvih mjera nije trebalo doći jer su građani jednostavno samo trebali dijagonalno suprotno protumačiti njegova predviđanja za točnu vremensku prognozu.

Osim tv kuća i radio postaja, bakice će pisati prognozu i na internetskom vremenskom servisu meteo.hr koji će se po novom zvati meteo.ropat.hr.

Fotografija
Facebook/halbertphotography

Facebook komentari