sigurna smrt

Talijani će Hoto-finišom odlučivati tko će poginuti prvi

U novom bizarnom trendu u Italiji, u kojem se samoubojice natječu koji će si prvi oduzeti život, pobjednik će se odlučivati Hoto-finišom.

Novi bizarni trend hara Italijom u kojemu se samoubojice natječu koji će prvi poginuti. Sumanuti talijanski kamikaze tako jedrilicama kruže oko marine u kojoj je parkirana Horvatinčićeva jahta, odbrojavajući  svoje posljednje trenutke među živima. O pobjedniku odlučuje Hoto-finiš, "Fatality" potez Tomislava Horvatinčića s kojim u nesvjestici žrtvu prvo potopi svojom jahtom, te nakon toga tuži obitelj unesrećenih za duševnu bol uzrokovanu vriskovima utopljenika.

"To je adrenalin kakav ne možete zamisliti. Znate da vam spasa nema i da će te sigurno poginuti, samo je pitanje hoćete li biti prvi", rekao nam je ushićeno talijanski samoubojica, jedreći u takvoj blizini Horvatinčićeve jahte, da nam se ledila krv u žilama.

Hoto-finiš može se izvesti i na moru i na kopnu, a jedino je valjan ako Horvatinčić ne ode u zatvor, poručuju organizatori ovog samoubilačkog natjecanja.

Fotografija
Nino Strmotic/PIXSEL

Facebook komentari