Per gonada ad astra!

Teolozi iznenađeni otkrićem da je abortus zapravo najdirektniji put od jaja do Raja

Skupina stručnjaka izrađivala je hodogram do Raja i iznenadila se jednostavnim rješenjem koje se nametnulo.

Nakon godina debatiranja o zdravstvenim, moralnim i vjerskim posljedicama abortusa, teolozi su slučajno došli do epohalnog otkrića kada su čisto iz zabave odlučili napraviti hodogram najbržeg puta do Raja.

- Žestoko smo debatirali o tome tko je sve raspoloživ za ulazak u Raj pa su neki tvrdili da su vrata Raja otvorena samo krštenima, no na kraju smo se vodili osnovnom postavkom "Bog je ljubav" i zaključili da njegovo naručje puno milosti prihvaća i one koji u zagrobnom životu završe prije krštenja. Tako se nametnuo zaključak da je zapravo najbrži put od jaja do Raja upravo pobačaj - tvrdi nadbiskup Karolim Jerolim.

Teolozi tvrde da ovo otkriće ima vrlo mračne posljedice te pretpostavljaju da je Crkva već odavno znala za njega, ali ga je namjerno zataškala. Karolim tumači: - Jedna od centralnih postavki kršćanstva jest da je ovozemaljski život samo distrakcija te da nas pravo blagostanje čeka u zagrobnom životu. Kako je najbrži put do Raja, lišen svih svjetovnih distrakcija, upravo direktno iz maternice, ispada da je abortus zapravo sveta dužnost svake majke..., zaključuje Karolim s jezom u očima.

Skupina stručnjaka odlučila je objaviti rezultate svojeg istraživanja unatoč stravičnim implikacijama te se nadaju da će neke buduće generacije moći otvorenije, iskrenije i racionalnije raspravljati o abortusu, bez korištenja preuveličavanja, dogmatizma i satire.

Fotografija
Wikimedia Commons/Omar Chatriwala

Facebook komentari