Trajno se zatvara most na Maslenici i postaje poligon za paragliding

0

Sadržaj

Rate this post

Turistička zajednica trenutno je objavila da će ovo zasigurno biti jedina lokacija u svijetu na kojoj će se paraglajderi nuditi s orkanskim vjetrom najmanje 360 ​​dana u godini.

Novi Maslenički most, koji je davne 2005. godine napravio vrsni mostograditelj Jure Radić, potpuno je zatvoren za promet kolnika. Razlog za ovu odluku leži u realnosti da je u 12 godina otvoren 19 puta zbog bure. Ova statistika je doista svojevrsna misterija jer ju je Radić razvio na drugoj lokaciji od starog mosta kako bi se uvjerio da sigurno neće biti tamo gdje su je komunisti prezirali, da bi novi most sigurno bio pouzdan kao državni službenik u istom tom komunizmu.

Kako novi Maslenički most ne bi bio sveopće rasipanje novca, a ni čelika, od 1.1. U 2018. sigurno će raditi kao paragliding sorta, istaknuta paragliding. Uprava Vacationer trenutno je objavila da će ovo biti jedino područje na planetu gdje će paraglajderi sigurno imati ciklonski vjetar najmanje 360 ​​dana u godini, zbog čega je osigurano adrenalinsko zadovoljstvo na granici suicidalnih sklonosti.

“Ovo je jedino područje na svijetu gdje vjetar puše 360 ​​dana u godini. Gospodin Radić je imao ili ludu sreću ili vrhunsko znanje gdje most ne bi trebao biti, ali hvala mu. Bez toga ne bismo imali poligon kao što je ovo danas”, obavijestio nas je voditelj. tabla za posjetitelje Maslenica.

Ako ova priprema za paragliding poligon nevjerojatno propadne, uprava cesta već ima ponudu švedskog električnog tajkuna koji tamo želi postaviti vjetrenjače.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime