sve otišlo u dim

Tužio dilera jer mu je prodao lošu drogu

Nesretni konzument, koji radi u Uredu za suzbijanje droga, više se puta žalio Mariju zbog loše marihuane te ga je čak zatražio i knjigu žalbe kako bi mu mogao podnijeti pismeni prigovor, no diler je jednostavno ignorirao njegove optužbe.

Svi mediji prenose vijest o zanimljivom slučaju povezanom s opojnim drogama. 34-godišnji Zagrepčanin Petar Fić podignuo je tužbu protiv svog dilera Marija Rizlanovića jer mu je, kako tvrdi, nekoliko puta zaredom prodao marihuanu loše kvalitete. Nesretni konzument, koji radi u Uredu za suzbijanje droga, više se puta žalio Mariju zbog loše marihuane te ga je čak zatražio i knjigu žalbe kako bi mu mogao podnijeti pismeni prigovor, no diler je jednostavno ignorirao njegove optužbe.

- To stvarno nije ok. Mogao sam preći kod drugih dilera, nudili su mi i obročno plaćanje i kartice vjernosti s kojima bih dobio neke popuste, no ostao sam njegov vjerni kupac sve do sad. To što mi je prodao bilo je katastrofa, kao da pušim majčinu dušicu. Više bih se od toga napušio - izjavljuje nam Petar.

Petar se žalio Udruzi za zaštitu potrošača, koja je nakon kušanja sporne marihuane stala u njegovu obranu i preporučila mu da pravdu potraži na sudu.

Općinski sud u Zagrebu zaprimio je tužbu te je angažirao tim stručnjaka koji će isprobati uzorke marihuane koje je Petar priložio uz tužbu te utvrditi je li doista riječ o marihuani ispodprosječne kvalitete, nakon čega će donijeti presudu.

Fotografija
Kesneme/Flickr

Facebook komentari