Promet cvate

U Facebook komentarima zabilježeni žestoki sukobi ustaških i partizanskih dojavljivača za klađenje

I ustaše i partizani javljaju se s pouzdanim dojavama da znaju pobjednika 2. svjetskog rata.

Donedavno su se u komentarima mogle čitati priče samohranih majki, invalida te rekreativno i kronično nezaposlenih o dojavama koje su im promijenile život. U takvim pričama obično piše da su zbog sigurne dojave zadnjih 1.000 kuna uložili na klađenje o bjeloruskim utrkama goveda i obogatili se pa svoju formulu uspjeha žele podijeliti s drugima.

No, nedavno se pojavio novi trend politički aktivnih dojavljivača koji se u Facebook komentarima svađaju o dnevnopolitičkim temama iz 2. svjetskog rata. Jedni tako tvrde da su dobili dojavu o pobjedi ustaša, drugi o pobjedi partizana. Zbog nepomirljivih razlika, sukobima i komentarima nema kraja, zbog čega community manageri trljaju ruke.

- Bilježimo rekordan engagement i svi sponzori su oduševljeni. Brojke smo vagali, mjerili i brojili te smo vrlo sretni rezultatima. Za razliku od dosadašnjih dojavljivača, koji bi ostavili jedan komentar ispod svakog statusa, novi dojavljivači su konkurencija i ispod svakog statusa se upuštaju u svađe u koje onda uvlače i ostale korisnike. Zbog mnoštva komentara, naši statusi su uvijek pri vrhu news feeda pa je robna marka za koju radim vrlo zahvalna i ustašama i partizanima na njihovom doprinosu našem brandingu - priča nam community managerica jednog svjetski poznatog branda.

Primjere dojava prenosimo u nastavku:

Dojava U Usta: "ZDS, bratjo! Horvatska nam je velika, ali potrebita nam je vaša pomoč! DUšmani UstahU na povelik teret naše Zemljice naše slobodice i sasobom dovUkohU partizansko-četničke vojvode spremne za otimaćinU. Nedajmo se bratjo, odolijeti čemo U zajedništvu KristovU na zejedničkomU tiketU, sigurna dojava, traži Mladena. Diskrecija zajamćena, ZDS!"

Antifa dojave: "Hej, Zdravo prijatelju. Da, tebi govorim. Dali skapavaš? Dali te Bog ostavio kada je umro u predoziranju vlastitom religijom? Dali nemaš posao jer su sredstva proizvodnje u rukama kapitalista? Druže, nemoj očajavati. Pristupi na naš tiket. Zajedničkom borbom vratit ćemo dostojanstvo našoj egzistenciji i našoj borbi. Jedna borba, jedan tiket! Smrt fašističkim dojavama, slobodno ne PM! Traži Krunu, diskrecija zajamčena"  

Fotografija
facebook.com

Facebook komentari