Stopostotna zaštita

Znanstvenici otkrili da najbolju zaštitu protiv štetnih sunčevih zraka pruža League of Legends

Testiranjem brojnih preparata i sredstava, znanstvenici su otkrili da igra League of Legends jedina pruža stopostotnu zaštitu od štetnog djelovanja sunčevih zraka.

Znanstvenici kažu da se svi ostali preparati, koliko god moćni bili, nanose kada je osoba već na suncu. Zbog toga štetno zračenje uvijek može barem u sitnim količinama doprijeti do kože i uzrokovati velike probleme. No, igra League of Legends potpuno blokira sunčeve zrake, pa tako i one štetne, jer igrači nikada niti ne izlaze na sunce.

- Svakog ljeta slušamo nove spoznaje o štetnom zračenju, o revolucionarnim kremama i drugim sezonskim otkrićima, no igra League of Legends već se godinama pokazuje kao najbolje sredstvo zaštite od sunčevih zraka. Igrači znaju provesti cijele dane pred računalom te potpuno izbjeći štetno zračenje, pogotovo između 10 i 16 sati. Zbog toga stručnjaci već nekoliko godina ujedinjeno preporučuju League of Legends kao jedinu pravu zaštitu - poručuju iz Instituta za zračenja.

Ova igra ima mnoga zaštitna svojstva pa se tako preporučuje i kao odlična metoda kontracepcije. To je posebno korisno za one koji igraju Yasua jer bi se alternativno trebali sterilizirati.

Fotografija
Wikipedia

Facebook komentari