Domagoj Zovak

0

Sadržaj

Rate this post

Svi članci autora busHRVATSKA

  • ZET-ovi kontrolori kukaju da su putnici bez karte otišli iz zapaljenog autobusa
  • Ponovno se kontrolori ZET-a bore s besramnim krijumčarima koji se umišljaju da će pobjeći iz zapaljenog autobusa bez valjane karte.

hasanbegovicPOLITIKA

Hasanbegović je napomenuo da mu je svastika najdraža svastika

Generalni pomoćnik proslave Neovisnih za Hrvatsku Zlatko Hasanbegović u velikom susretu s jednim hrvatskim lifestyle magazinom priznao je da mu je od svih članova obitelji najdraži svastika.

bernardicHRVATSKA

  • Iako se s njima ne slaže, Davor Bernardić čestitao je poplave u Zadru
  • Još jedna čestitka SDP-ovog šefa države, koja se mnogima čini neprikladnom.

Sprej ZANIMLJIVOSTI

Žena iz Okučana nehotice se poprskala sprejom za impregnaciju obuće i ostala trudnaGospođa V.Ž. iz Okučana ostala je zaprepaštena kada je shvatila da je zapravo ostala trudna jer je nenamjerno poprskala sprej za oplodnju cipela.

svibnja Sjeverna HRVATSKA

Maja Sever HRT je ugasio “Croatia Live” jer nije želio mijenjati prezime u SjeverZbog nebrojenih problema svojih gledatelja oko prezimena Sever koji zvuči “srpski”, HRT je pokušao hrvatizirati Maju Sever, no ona se nije predala.

karamarkoHRVATSKA

Karamarko tvrdi da se njegovi suradnici iz Udbe spremaju naznačiti da nije djelovao u UdbiDobra vijest je da je Karamarko imao dobre odnose s kolegama na zadatku koji nikada nije obavio.

DjaniHRVATSKA

Đani Maršan pjeva “Bože čuvaj Njemačku” sve češće na nastupima

Poznati pjevač domoljubnih pića Đani Maršan pjeva svoju popularnu pjesmu “Bože čuvaj Hrvatsku” na koncertima u “Bože čuvaj Njemačku”.

PlenisHRVATSKA

HNS-ovci su već sredinom dana na kušanju Plenkovićevog penisaHNS-ovci ne žele ništa neotkriveno potpisivati, pa će prvi test biti “raznijeti” Plenkovićev penis, takozvani “plenis”.

vazoPOLITIKA

  • HDZ-ovci i dalje vrbuju HNS-ovce: “Svi koji se ne slažu sigurno će biti držani na vrbi”
  • Početni hrvatski reket, HDZ, osigurava HNS-u dogovor čiju je omču teško napustiti.

zvonimir mrsicHRVATSKA

Zvonimir Mršić najvjerojatnije će u Agrokor umjesto na čelu SDP-a jer ih se još očekuje

Bivši šef Podravkine uprave bio je izvediva perspektiva za potpuno novog šefa SDP-a ili njihovu perspektivu za šefa države, no Mršić se u konačnici odlučio na manju nesreću od SDP-a – Agrokor.

Trg marsalaZAGREB

  1. Kako bi udovoljio Bruni Esih, Bandić će trg kod HNK nazvati Trgom maršala Tita i njegovim metama
  2. Prijedlog koji bi također mogao ugušiti Esih je “Trg vrhovnog generala Oslobodilačke vojske Jugoslavije Franje Tuđmana”.

vaso brkić milijanHRVATSKA

Memoari Vase Brkića: Da klinički učenici imaju puno bolji rukopis, danas bih bio liječnik Memoari, za koje se doista nadamo da su djelo Milijana Vase Brkića, otkrivaju ono za čim najviše žali iz prošlosti.

srpski autobusPOLITIKA

  • Hrvati u Hrvatskoj ljuti: Htjeli bismo da nas autobusi voze do glasačkih terminala kao Hrvate iz BiH, ali i Srbe iz Srbije
  • Političke stranke u Hrvatskoj spremaju se na kataklizmu ako birači donesu odluku o štrajku.

poljski studentHRVATSKA

Predsjednica održava razmjenu studenata: Privremeni predsjednik RH zasigurno će biti učenik iz Krakova

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović najvjerojatnije će u Poljsku na 3 mjeseca kroz Erasmus program Europske unije, a njezino mjesto na FPZG-u, a također i na Pantovčaku sigurno će preuzeti Jarek Domanski, student kroatologije.

kerumZANIMLJIVOSTI

  • Splićanin je policiji prijavio da ga je izdao budući da je na izborima odabrao Keruma
  • Kako doznajemo, ovaj gnusni čin nepoštenja dogodio se u jednoj splitskoj osnovnoj školi, skrivenoj iza kartonskog paravana.
Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime