Karakolinda ide na pantovchak

0
Rate this post

Naša koža je nježna i svakodnevno je napadnuta vanjskim agensima poput smoga, gela za tuširanje i proizvoda za osobnu higijenu koji se često baziraju na preagresivnim kemikalijama, a ne zaboravimo i nezdravu hranu i stil života koji nije uvijek prikladan da bismo bili zdravi i u formi. Ljeti prekomjerno izlaganje suncu može uzrokovati oštećenja i oslabiti kožu.

Glatka, blistava koža je sinonim za ljepotu i zdravlje.

  • Prirodni lijekovi za njegu i ljepotu kože
  • Koža je “obrambeni” organ našeg tijela
  • Prirodni lijekovi za ljepotu kože savjet NaturalManije
  • Prirodni lijekovi za ljepotu kože savjet NaturalManije

Nakon što smo pričali o prirodnim lijekovima za njegu kose, u ovom ćemo postu govoriti o tome kako možemo prirodnim putem očuvati i izliječiti svoju kožu koja ne zaboravimo, osim što je razlog za brigu kao ogledalo naše ljepote, ona je i istinski i vlastiti obrambeni organ!

  1. Ne vjerujete u to? Koža ili tjeme je organ, a ne nepobjedivi štit
  2. Koža se naziva i epiderma ili je možemo nazvati Derma.

Koža (cutis) je stoga vanjski omotač našeg tijela. Kod sisavca, a posebno kod ljudi, koža je prošireni organ aparata koji se naziva integumentarni (tj. kako znanstvenici nazivaju sluznicu tijela beskralježnjaka i kralježnjaka) u odraslog čovjeka ukupna površina kože doseže oko 2 metra slike .

Čemu služi koža?

Koža ima funkciju zaštite temeljnih tkiva ili mišića, kostiju i unutarnjih organa.

Moramo se maksimalno brinuti o svojoj koži, posebno s vremenom i starenjem, promatrati promjene koje su lakmusov test njezina dobrog funkcioniranja, ali i našeg cjelokupnog zdravlja.

Ljepota naše kože znak je zdravlja i samo po sebi je da je prvo što treba ispraviti stil života i da… prehrana, zdrava prehrana, dobra prehrana temeljni je element zdravlja i ljepote našeg tijela.

  • Čemu služi kožaZa nas u Natural Maniji uravnotežena i vegetarijanska prehrana je najbolji način da se brinemo o svom tijelu na prirodan način.
  • Dobra i zdrava prehrana prvi je prirodni lijek za lijepu i zdravu kožu
    za zdravu i blistavu kožu
  • Prirodna i zdrava prehrana prvi je lijek za zdravu i blistavu kožu!

Što jesti da koža ostane zdrava i lijepa na prirodan način?

Puno vitamina A, vitamina B, tokoferola, cinka, vitamina C, pivskog kvasca i vode za piće, puno vode kao što smo već napisali u našim prirodnim lijekovima za suhu kosu, hidratacija je neophodna za dobrobit cijelog našeg tijela, za zdravlje kose, ali i za ljepotu naše kože!

  • Oksigenirajte tijelo kako biste kožu učinili ljepšom i njegujte je prirodno
  • Što se tiče načina života, da zaštitimo svoju kožu i brinemo o njoj, sve što oksigenira naše tijelo je u redu.

Kisik hrani stanice, stoga prestanite pušiti što smanjuje količinu kisika koja dopire do kože. Ako pušite, prije svega će utjecati na izgled vašeg lica: brzo ćete ostarjeti, stoga PRESTANITE PUŠITI da biste živjeli zdravije!

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime