Tri velikana umjetnosti

0
Rate this post

Mi, naprotiv, koji želimo da dobijete blistav i zdrav učinak za svoje lice i tijelo, zabranjujemo pušenje i vjerojatno ćete zasvijetliti od veselja kada se pogledate u ogledalo da ćete vidjeti da je i vaša stražnjica promijenila oblik jer dim se povećava.čak i zadržavanje vode!

Smanjenje konzumacije alkoholnih pića prirodni je lijek za kožu

Čuvajte se alkoholnih pića, zlouporaba alkohola šteti i stari kožu!

Ako stvarno ne želite odustati, radije radije koktele bez šećera, još jedan zakleti neprijatelj zdravlja kože jer izaziva opće stanje upale. Dobro spavanje pomaže u održavanju mlade i zdrave kože. Trebamo puno regenerativnog sna, dobro spavanje čini nas lijepima, dobro spavanje je učinkovit prirodni lijek za ljepotu kože!

Spavanje je jedan od najučinkovitijih prirodnih lijekova, ako zbog stresa i užurbanog života imate problema da padnete u zagrljaj Morpheusa, evo nekoliko prirodnih lijekova za dobar san.

Da, korisno je spavati barem 7-8 sati da se probudimo u dobrom izgledu i možda bi bilo bolje otići ranije spavati kako bismo svoje tijelo navikli na što prirodniji ritam spavanja i buđenja. u skladu s izmjenom dana i noći.

  1. Ako baš ne možete spavati sve ove sate, barem pripazite na kvalitetu odmora preferirajući okruženje u mraku i apsolutnu tišinu te ne zaboravite očistiti lice i dekolte prije spavanja.
  2. I ne samo to, zapamtite da boravak uz pametni telefon u krevetu ne pomiruje san, zdravlje i dobar san dolaze prije SMS poruka i WhatsAppa.
  3. Uvijek uklanjanje šminke prije spavanja pomaže da vaša koža lica bude zdrava i lijepa

Što se tiče šminke, NaturalMania podržava make up bez okrutnosti i nije testiran na životinjama, UVIJEK moramo odvojiti tri minute prije spavanja da skinemo šminku umjesto da utegnemo naše korisne pore puderom i maskom za podlogu od znoja, ne ?

Samo da ponovim da koža diše i želi disati

Ako ste ikad zaspali od lijenosti sa šminkom… prepoznat ćete da je savjet ono što čini razliku.Svježina čiste i odmorne kože će vam se odužiti za “žrtvu” skidanja šminke  Pročitajte i: Kako se prirodno boriti protiv bora na licu? Zaštitite kožu od sunca prirodnim kremama za sunčanje

Ne zaboravimo ljeti uvijek koristiti filter za sunčanje!

Recimo odmah da famozni zaštitni faktor koji se nalazi u većini dnevnih krema nije neuhvatljiv broj nasumično stavljen tamo, kako bi se ponekad moglo pomisliti. Ipak, bolje je obratiti pažnju da naša omiljena krema ima barem srednji faktor (Faktor zaštite od sunca BARM 15, možete je pronaći skraćeno SPF), inače ju je bolje promijeniti i zapamtiti da je za zaštitu kože potrebno je ponovno nanijeti kremu za sunčanje, jer nije ona je vječna, pogotovo ako se volite namakati u moru.

Samo da ponovim da koža diše i želi disatiOsim sunca, štetne su i promjene temperature, čak mogu uzrokovati i ekceme pa oprezno! Bolje je ne tuširati se vrućom vodom neposredno prije izlaska.Pročitajte: kako se zaštititi od sunca na prirodan način da saznate više!

Čišćenje i ljepota kože lica prirodni savjeti za njegu

  • žensko lice
  • Razgovarali smo o čišćenju lica i kako se prije spavanja uvijek moramo sjetiti uklanjanja šminke.
  • Prirodni proizvod koji možemo koristiti kao zamjenu za sapun je zobeno brašno: u rupčić usuti malo brašna, potopiti u toplu vodu i stisnuti i voila! Prolazi na licu 🙂
Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime