Najprodavaniji kondomi u remetincu

0
Rate this post

Jeste li znali da vruća voda može učiniti vašu kožu krhkom?

Naša koža ima optimalni fiziološki blago kiseli pH (između 4,2 navečer i 5,6 ujutro) koji služi da kožnu barijeru održava savršeno netaknutom, štiteći nas od dehidracije. Korištenje visokih temperatura može ga modificirati, mijenjajući ovaj važan hidro-lipidni film. Bolje je koristiti toplu vodu, izmjenjujući je s hladnom kako biste poboljšali mikrocirkulaciju.

Ako kažem ‘serum’, kažem ‘masaža’

Za pažljivo masiranje kože dovoljno je 5 minuta ujutro i 5 navečer. Počnite kružnim pokretima odozgo prema dolje pa iznutra prema van: na taj ćete način pogodovati reaktivaciji mikrocirkulacije, drenaži toksina, regeneraciji dermisa i toniranju mišića lica. I na taj ćete način moći dublje prenijeti aktivne sastojke sadržane u vašem serumu za lice, kao što su peptidi za podizanje kože, hidratantne molekule i molekule protiv bora.

Njega za područje oko očiju

Ovisno o dobi i mrljama, dostupni su različiti proizvodi s djelovanjem protiv bora, umora ili kombiniranog djelovanja bora-vrećice-podočnjaci. Nakon čišćenja, ujutro i navečer nanesite tanak sloj proizvoda na cijelo područje oko očiju, ne zanemarujući gornji kapak. Započnite blagim pritiskom na donji kapak i laganim pokretom prema gore prema sljepoočnicama. Lagano tapkajte cijelo područje kažiprstom, srednjim i prstenjakom. Zatim stavite palac na gornji kapak ispod obrva i čvrsto pritisnite. Male dnevne geste za izgled koji je uvijek ‘svjež i odmoran’.

Pijenje, kretanje, odmaranje: dobri su za tijelo, um i sprječavaju podočnjake

Nedostatak željeza jedan je od glavnih uzroka podočnjaka. Jednako zadržavanje vode. Zato ne zaboravite piti najmanje dvije litre vode dnevno, tri puta tjedno bavite se 30 minuta tjelesne aktivnosti. Odmarajte se najmanje osam sati noću. Jedite hranu bogatu željezom kao što su orašasti plodovi, masna riba, mahunarke ili žitarice. Naviknite se na dijetu s malo soli.

Pijenje, kretanje, odmaranje: dobri su za tijelo, um i sprječavaju podočnjakeUjutro pažljivo birajte pravu kremu

Svaka koža ima svoje potrebe. Ako je vaša koža sklona masnoj ili mješovitoj, preferirajte lagani proizvod s komponentama koje reguliraju sebum, ako imate suhu ili zrelu kožu, odlučite se za hranjivije kreme bogate shea maslacem i uljem. kokos sa svilenkastim akcijski. Nikada nemojte zaboraviti nanijeti kremu za sunčanje ili na neki drugi način preferirajte kreme koje je već sadrže.

  • Navečer je koža super aktivna, nanesite proizvode za regeneraciju
  • Noću preferirajte kreme ili proizvode seruma koji propuštaju kožu i imaju kiseli pH, kako bi potaknuli regeneraciju kože.
  • Odaberite emulzije na bazi voćnih kiselina s nježnim pilingom poput glikolne kiseline ili seruma vitamina C s djelovanjem zaglađivanja.

Zbogom ‘siva koža’ s pilingom, pilingom i pilingom

Jednom tjedno napravite piling. Promicat ćete regeneraciju stanica i eliminaciju svih površinskih mrtvih stanica. Proizvodi mogu biti različiti, od onih za nježniju kožu (gommage), preko onih za deblju kožu (scrub) do kemijskih pilinga s kiselinama u različitim koncentracijama, prikladnih za kožu s aknama, mrljama ili zrelu kožu.

Maska za intenzivnu hidrataciju kože

Dodajte masku za uljepšavanje svojoj rutini ljepote odabirom one koja najbolje odgovara vašim potrebama. Tjedni termin koji će vam pružiti 30 minuta čistog opuštanja. Danas postoje vrlo praktične maske za lice, oči i usne poput onih u Hydrogelu, hiperhidratantnom šećeru koji može prenijeti sadržane sastojke i dati koži ugodan osjećaj svježine te zdraviji, svježiji i sjajniji izgled.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime