Stavi pravu stvar na pravo mjesto

0
Rate this post

Ako svaki dan odvojimo kvalitetno vrijeme da se posvetimo njezi kože, lakše će spriječiti znakove starenja, ali i prirodna posljedica da koža zadrži postignute rezultate. A sve to samo će povećati vašu osobnu sigurnost kako bismo se osjećali bolje, sami sa sobom i sa svijetom oko nas.

Dosljednost je prava tajna

Samo stalno djelovanje dovodi do dosljednih i trajnih rezultata.

  • održavanje kondicije i aktivnosti pomaže vašem tijelu da se osjeća bolje. Nije potreban veliki napor, dovoljno je čak i samo 30-ak minuta hoda dnevno.
  • Pravilna prehrana bogata voćem i povrćem neophodna je ne samo za tijelo već i za kožu koja će izgledati zdravije, ljepše i sjajnije.
  • izbjegavajte pušenje i alkohol: šećeri i nikotin loše utječu na zdravlje, općenito, i na zdravlje kože

Zauzeti pravilno držanje: kada hodamo ili sjedimo za stolom, postoji mnogo trenutaka u kojima zauzeti položaji negativno utječu na izgled lica i pojavu bora
posvetite se pravilnoj njezi kože, svaki dan, ujutro i navečer

Najbolji način za očuvanje korisnih promjena koje se javljaju na koži nakon tretmana je dosljednost njege kože, svaki dan i dan za danom, bez preskakanja niti jednog koraka. U početku se može činiti teškim, ali rezultati koji neće zakasniti bit će još veći poticaj za poboljšanje.

Put svjesnosti

Naša metoda rada usmjerena je na identificiranje problema koji treba riješiti i pronalaženje rješenja za učinkovit rad na dotičnoj mrlji. Ali nije samo ovo. Naš je pravi estetski put, zamišljen kao put koji se temelji na važnoj svijesti: samo brigom o svom tijelu u cijelosti i malim, ali dragocjenim, svakodnevnim gestama možemo postići trajne rezultate.

Ništa, za nas, nije prepušteno slučaju. To je jedini mogući način za postizanje učinkovitih rezultata i njihovo održavanje tijekom vremena. Koža lica, dakle, zaslužuje posebnu pažnju jer odražava ne samo naš vanjski izgled, već i naše raspoloženje i unutarnju sigurnost: pazite na to!

Što možeš učiniti?

Rezervirajte besplatne 15-minutne konzultacije kod Antonelle Scalici, kreatorice naše Revitalize metode. U ovom trenutku možete izložiti svoje sumnje, ako ih imate, i usredotočiti se na ono što je, po vašem mišljenju, estetski problem svojstven vašoj koži koji želite riješiti.

  1. Što možeš učinitiU međuvremenu možete pratiti našu Facebook stranicu kako biste primali sve naše novosti, vrijedne savjete za njegu lica i informacije vezane uz inicijative i promocije našeg instituta.
  2. Saznajte kako se brinuti o masnoj koži To je vrlo važan aspekt za one od nas s ovom vrstom tena, jer nam pomaže da spriječimo da ovo stanje postane prepreka pokazivanju lica kakvog želimo.

Imati blistav ten, otvorenih pora i dermisa za koji se čini da se ne čisti dovoljno, očito je neugodno, no pravilnom njegom i korištenjem proizvoda namijenjenih za ove tipove kože, sve te nelagode moguće je neutralizirati i dobiti lijepu kožu koju želite.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime