Sokantno otkrice o podrijetlu hrvata

0
Rate this post

Zatim? Zatim zapamtite da je najmoćnije oružje za vašu obranu nutrikozmetika, a to je ono što jedete za dobrobit i ljepotu vaše kože.

Tako si možete pomoći s nutricionističkim planom osmišljenim za smanjenje nečistoća na licu: smanjite konzumaciju mliječnih proizvoda, slatkiša, pržene hrane i alkohola te napravite mjesta za antioksidativno voće i povrće poput jagoda, avokada i svih agruma bogatih vitaminom C, ne zaboravite na grožđe i njegov sok bogat OPC.

ELA BEAUTE, LJEPOTA U PUDU ZA VAŠU KOŽU

Sok od grejpa?

Konkretno, ekstrakt sjemenki grožđa bogat je OPC, što je biljna tvar vrlo bogata antioksidansima sposobnim za suzbijanje oksidativnog stresa. Ove tvari također pomažu koži lica da ostane elastična, zategnuta te su vrlo važne za poboljšanje izgleda kožnih akni i strija.

Ela Beauté

SanaExpert je razmišljao o dobrobiti i njezi kože i prije nego što je bila podvrgnuta stresu maske. Zato znamo koliko je važno imati glatku, njegovanu i nadasve strukturiranu kožu. Tako je zamišljena naša Ela Beautè. Sadrži ekstrakt sjemenki grožđa (OPC) i mnoge vitamine i mineralne soli.

Među njima nalazimo vitamin A koji ima funkciju poboljšanja izgleda oštećene kože, popravljanja oštećenja uzrokovanih sunčevom svjetlošću, bora ili nesavršenosti kože, a ujedno potiče proizvodnju hijaluronske kiseline.

  • Kako bismo zatvorili krug sastojaka koji čine Ela Beautè, tu je kolagen Verisol-a posebno odabran za njegu i popravak kože, kako bi joj dao elastičnost i sjaj.
  • Znamo da je naša koža važna i da je njezina njega uvijek na prvom mjestu, sa ili bez maske. Uz Elà Beaute možete pružiti 100% prirodnu podršku svojoj koži u bilo koje godišnje doba.

Saznajte detaljno

Treći nacionalni dan zdravlja i dobrobiti u gradovima, krenimo od urbanih središta

Online webinarom obilježen treći Nacionalni dan zdravlja i dobrobiti u gradovima, koji promovira Gradski zavod zdravlja u suradnji i uz pokroviteljstvo Anci, parlamentarna međuskupina “Kvaliteta života u gradovima”, Cittadinanzattiva, Nacionalni opservatorij C14 +, Talijanska konfederacija poljoprivrednika (CIA), FIDAL mreža gradova za trčanje i hodanje, međunarodna mreža Cities Changing Diabetes te akademski i znanstveni svijet naše zemlje.

Saznajte detaljnoTema izdanja 2020. je „Zdravlje gradova je u vašim rukama, pobrinite se za njega“: jasan poziv građanima i institucijama da budu aktivni i proaktivni u svom urbanom kontekstu kroz prevenciju i promicanje zdravih stilova života.

“Današnja inicijativa ima za cilj podići svijest među lokalnim upravama o pitanjima zdravlja, dobrobiti i okoliša koji su danas pravi izazovi sustava za izgradnju naših zajednica”, istaknuo je direktor Italia Cities Changing Diabities, Federico Serra, fokusirajući se na značenje nacionalni dan.

  1. Vikarni potpredsjednik Anci Roberto Pella sa svoje strane podsjetio je kako će ova proslava imati virtualni ambijent koji se uvelike razlikuje od onog drugih godina.
  2. “Pandemija koronavirusa duboko je promijenila naše navike i naš stil života, pogoršavajući – rekao je – već prisutne probleme društvene jednakosti i uvodeći prijetnje zdravlju stanovništva.
  3. Gradonačelnici su preuzeli ova pitanja s osjećajem odgovornosti i duhom služenja i sada moraju biti pravi protagonisti ponovnog pokretanja i popravljanja zemlje.

„Počevši od današnjeg sučeljavanja, smatram da se svi mi gradonačelnici i predstavnici institucija moramo od sada još dublje opredijeliti za provođenje javnih politika i projekata u kojima naši građani sudjeluju i osvještavaju važnost zdravlja“, dodao je Pella.

Što je ukazivalo na konkretan temelj za mjerenje kapaciteta za planiranje općina: „Ove godine obilježava se dvadeseta godišnjica zakona 328/2000: vrijeme je da gradovi sudjeluju u izgradnji eko-održivog urbanog blagostanja“, zaključio je vikar vice. predsjednik Anci.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime