Ushao u wc u neumu pa izashao u dubrovniku

0
Rate this post

Losion ili tonik?

Losion nikako ne može zamijeniti tonik, ali obrnuto je moguće. Tonik ima mnoga divna svojstva, losion koji je na bazi alkohola nije pogodan za najosjetljiviju kožu jer brzo uklanja sebum.

Korištenjem tonika i hidratantnog losiona imat ćete najbolje, a da ne morate birati između tonika i losiona. Najvažniji dio, za ljepotu i zdravlje našeg lica, uvijek je poštivati ​​savršenu dnevnu rutinu ljepote za naš tip kože.

Zasigurno tonik i hidratantni losion, nakon razumijevanja razlika između tonika i losiona, mogu biti najbolji izbor za naše potrebe.

U zaključku

Kako biste uvijek imali lijepu, svježu i čistu kožu, uvijek umijte lice barem 2 puta dnevno, tako ćete izbjeći stvaranje nečistoća, prištića i držati sebum pod kontrolom. Koristite samo proizvode koji su savršeni za vas i idealan tonik i hidratantni losion (losion ili tonik), ali nemojte pretjerivati ​​jer će iritirati vašu kožu.

Uvijek pažljivo uklonite sve tragove šminke, to će omogućiti da se pore ne “začepe”. Vaša koža mora biti slobodna kako se ne bi isušila i poštovala njezinu kožnu barijeru, svakako je tonik i hidratantni losion izvrstan saveznik za ovu zaštitu.

Uvijek pažljivo hidratizirajte lice, to je bitno za zdravlje i ljepotu kože.

Pomozite si tonikom i hidratantnim losionom. Na kraju, zapamtite da ljepota naše kože ovisi o zdravlju našeg tijela, pijte puno vode, spavajte najmanje 8 sati i vodite zdrav način života.

Koristite tonik i hidratantni losion tijekom svoje beauty rutine kako biste hidratizirali kožu i zaštitili je kremom za sunčanje tijekom ljeta. Tako ćete izbjeći oštećenja uzrokovana suncem i prerano starenje kože.

  1. Nadam se da ste zahvaljujući ovom članku sada pronašli tonizirajući i hidratantni losion koji najbolje odgovara vašim potrebama, kao i razumijevanje razlika između losiona i tonika.
  2. Želite li saznati više o drugim proizvodima i lijekovima za ljepotu, wellness i zdravlje?
  3. Otkrijte sve članke na našoj stranici ili posjetite Instagram stranicu jednog od naših partnera.

“Na nama je da budemo jedan a ne onaj način. Naše tijelo je vrt, volja vrtlar. Možete posaditi koprivu ili posijati salatu, staviti izop i iskorijeniti majčinu dušicu, uzgajati jednu kvalitetu trave ili raznih kvaliteta, ostaviti zemlju sterilnom zbog lijenosti ili je pognojiti radom. Moć i autoritet ovise o nama.”

Uvijek pažljivo hidratizirajte lice, to je bitno za zdravlje i ljepotu kožeTako je napisao Shakespeare ranih 1600-ih u Othellu.

Koncept posvećenosti brizi o sebi, radu na svom biološkom tlu kako bi procvjetala ljepota koju svaki organizam može izraziti dobro je poznat od davnina. Ljudska bića su oduvijek imala kult ljepote koji vjerojatno proizlazi iz bliske veze koja postoji između ljepote, funkcionalnosti i zdravlja. Svatko od nas obdaren je jedinstvenom prirodnom ljepotom i ima pravo i dužnost izraziti je u potpunosti.

Svi bismo trebali razumjeti da traženje ljepote znači ponovno otkrivanje zdravlja. Ljepotu su kroz stoljeća opjevali najveći pjesnici, ovjekovječili u slikama i skulpturama, uznosili, uživali, žalili, zavidjeli. Ali ako razmišljate o prirodi, okrenete li se svijetu znanosti, ljepota dobiva manje individualne kriterije i kanone: svježina, sklad, čistoća, snaga, snaga i zdravlje primjeri su prirodne ljepote.

Dualizam između uma i tijela, tipičan za zapadnjačku kulturu, također je imao utjecaja na ljepotu. S vremenom smo poboljšali duhovnu ljepotu i progresivno smo fizičku ljepotu smatrali prolaznom i varljivom. Ali na kraju je nastavljamo željeti do te mjere da je na kraju jurimo pod svaku cijenu.

  • Umjesto toga, bilo bi korisnije i uravnoteženije sebe smatrati jednim, skupom tijela, uma i duha, entiteta sposobnih u svom spoju manifestirati ljepotu, čak iako na različite načine.
  • Život svakog od nas odvija se unutar tijela koje može biti izvor fizičkog i emocionalnog užitka, kao i boli i patnje. U svakom slučaju, budući da ga se ne možemo riješiti, zar ne bi imalo više smisla stvarno se pobrinuti za to? Ne bi li trebalo biti prirodno pokušati poboljšati njegovu funkcionalnost?
Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime