Putin trazhi od hrvatske da prizna sao krajinu

0
Rate this post

A ako se radi o prirodnoj ljepoti koja graciozno prihvaća znakove starenja koje tražimo, ne bi li nas trebali uplašiti umjetni beauty modeli s oblikovanim usnama i grudima i kožom zaklanom zatezanjem lica?

Istinska ljepota usko je povezana sa skladom, psihofizičkim blagostanjem i zdravljem, ali je vidljiva u bilo kojoj dobi: izranja i među borama i sijedom kosom bez straha i uzdignute glave.

  • Percepcija ljepote također je povezana sa samopoštovanjem i ljubavlju prema sebi, omogućuje nam da se osjećamo bolje u vezi sa sobom, a time i lagodnije s drugima.
  • A posvetiti se potrazi za istinskom ljepotom nema veze s narcizmom, već s dubokim uvažavanjem života i njegove stvarnosti.

To je progresivno trošenje uzrokovano protokom vremena

Jednako tako, uopće nije riječ o pridržavanju nekog unaprijed zapakovanog modela ljepote korica ili o prezirnom odbacivanju svojih mana, već o strpljivom i predanom traženju sveobuhvatnijeg i dubljeg sklada.

Uostalom, biti lijep znači uvijek izražavati ono najbolje od sebe, na fizičkoj razini, ali možda čak i više na emocionalnoj. Ljepota bez unutarnje strukture odjednom gubi svu svoju draž.

Ako su zdravlje i ljepota najveće manifestacije harmonije organizma i tipične su za mladost, bolest i starenje predstavljaju neki gubitak harmonije tijela i duha. Granice između zdravlja i bolesti nisu tako oštre kako to medicina voli opisivati, već prilično zamagljene.

Međutim, ovo se trošenje može obuzdati i smanjiti dobrim održavanjem, životnim režimom koji minimizira oštećenja i optimizira mogućnosti popravka.Želja za ljepotom, ako se pravilno njeguje, može biti izvrstan način za postizanje zdravlja i harmonije.

U konačnici moramo shvatiti da je kvaliteta našeg života prvenstveno određena našim tumačenjima, uključujući ona koja izražavamo kada se pogledamo u ogledalo.

Istinita priča: zatvaranje frizera opterećuje vašu kosu.

  • Dok čekate da vam frizer od povjerenja konačno popravi vrata, nitko ne zabranjuje njegu vaše kose ni kod kuće.
  • Peggy Guggenheim, radikalna sloboda nadrealizma i njegovih žena

Naravno, bit će teško napraviti “frizerski stil”, ali AIDECO (Talijanska udruga dermatologije i kozmetologije) predlaže neke mjere opreza kako bi se brinuli o izgledu i zdravlju kose, a da se pritom ne ošteti.

I možda osvježiti rez i/ili boju, barem dok se opet ne budemo mogli osloniti na frizera od povjerenja.Maksimalna pažnja ako želimo “eksperimentirati” s proizvodima koje nikad nismo koristili kod kuće, kao što su boje i proizvodi za ravnanje

Nedostatak frizera se osjeća posebno ako je uobičajeno mijenjati prirodnu boju bojom za kosu

Vrlo često potreba čak i za jednostavnim “retuširanjem” u korijenu može postati prava noćna mora. No, ako nije uobičajeno bojati kosu “domaće”, pogotovo prvi put, mora se posvetiti najveća pažnja.

  1. Nedostatak frizera se osjeća posebno ako je uobičajeno mijenjati prirodnu boju bojom za kosuKako u pažljivom poštivanju uputa za uporabu i upozorenja sadržanih u svim pakiranjima proizvoda, tako i u odabiru boje koju kupujemo, savjetuju stručnjaci AIDECO.
  2. Bolje je ne testirati potpuno drugačiju boju od već postojeće, kako ne biste dobili “nevjerojatne” rezultate.
  3. Kosa sklona zelenoj ili ružičastoj, osim ako je to bio cilj koji ste željeli postići, posljedica je pogrešnih odabira nijansi, a ne ton u ton.
Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime