Dugi nokat na malom prstu unesco uvrstio na popis nematerijalne kulturne ba

0
Rate this post

Ako je želja bila doživjeti “savršenu glatkoću”, želeći isprobati korištenje proizvoda za ravnanje na bazi keratina, mjere opreza moraju biti još važnije.Ovaj tretman nije lako izvesti kod kuće jer uključuje nekoliko koraka koje treba pažljivo provesti, uključujući korištenje ploče za glačanje.

Kim Kardashian, tajna njezine svilenkaste kose krije se pod tušem

  1. Opet, ako stvarno ne možete odoljeti ideji da morate čekati ponovno otvaranje svog frizera, treba odabrati kvalitetne proizvode i vrlo pažljivo slijediti upozorenja i upute za uporabu.
  2. AIDECO-ov savjet u ovom slučaju je da budete strpljivi i kontaktirajte svog frizera od povjerenja kada je to moguće.

Konačno, imajte na umu da ove proizvode moraju izbjegavati osobe koje su osjetljive na neke od njihovih sastojaka i koje ih s oprezom koriste osobe predisponirane na pojavu alergija.

Ponovno izmišljamo način oblikovanja naše kose kada se sada treba ponoviti rez

Sami napraviti frizuru nije lako. Najviše se možemo “odvažiti” tako da šiške skratimo starim sustavom uvijanja mokre u dužinu na čelu i dobro naoštrenim škarama napravimo čist rez.

Ali pazite da ne pretjerate u skraćivanju, ne zaboravite da će nakon sušenja dužina resa biti kraća nego kada su mokre.Stoga je korisno u ovom razdoblju pribjeći oblicima “frizure” i skupljanja kose.Bolje se osloniti na korištenje isječaka i mekih gumica.

Možda slijedite online “tutoriale” koji predlažu različite postupke i metode prema duljini kose i mi sa zadovoljstvom iznova izmišljamo novi način doživljaja kose.
Nježno raspetljamo kosu

No, ne smijemo zanemariti ni najjednostavnije geste za održavanje zdravlja i dobrobiti kose.

  1. U tom razdoblju postoji sklonost da se kosa više dodiruje, a samim tim i “prlja”.
  2. Češćim pranjem, AIDECO stručnjaci preporučuju korištenje proizvoda provjerene kvalitete i eventualno specifičnih za tip kose i vlasišta.
  3. Također je važno nježno raspetljati kosu kako se ne bi lomila.

Uz korištenje odgovarajućih četkica i češljeva, preporučamo nanošenje maski i regeneratora koji stvaraju svojevrsni zaštitni film koji olakšava prolazak četke.

Dajemo prednost prirodnom sušenju

  • Dajemo prednost prirodnom sušenjuPreporučljivo je, gdje je to moguće, a posebno s dolaskom ljeta, kosu što više sušiti na prirodan način.
  • Nakon što ste ih dobro istrljali ručnikom, bez trljanja kako biste izbjegli taj neugodni elektrostatički efekt, možete koristiti sušilo za kosu samo nekoliko minuta.
  • Samo za uklanjanje suvišne vode, a izbjegavajući korištenje s prekomjernom toplinom.
  • Zatim možete završiti sušenje na zraku ili uz korištenje difuzora na niskoj temperaturi i ventilaciji.
  • Inače, prije sušenja vrlo je korisno nanijeti proizvod koji štiti kosu od topline, takozvani “termalni zaštitnik”.

Nakon što se nanese po cijeloj dužini vlakana kose, štiti kutikule od topline. Također daje kosi veću svjetlinu i sjaj. Nekoliko jednostavnih koraka kako bismo “preživjeli” odsutnost frizera i u svakom slučaju održali kosu i vlasište u zdravlju i ljepoti, odoljeti dok se konačno ne predamo u ruke stručnjaka.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime