Tomislav karamarko grekom na prsa tetovirao tita umjesto franje

0
Rate this post

Često je znanje kako pohraniti naše stvari ključno da bi one dugo živjele i na vrhunskoj izvedbi. U slučaju kozmetike i proizvoda koji dolaze u dodir s našom kožom, bitno je uvijek imati na umu i, prije svega, element „higijene“.

Evo kako pohraniti pamučne proizvode, šminku i dodatke za njegu tijela te kozmetiku kako bi dugo izgledali kao novi i osigurali najbolju moguću izvedbu.

Jednokratni pribor za ljepotu: štapići i jastučići od pamuka

Kao što znamo, jednokratni predmeti su najhigijenskiji što se može imati, sve dok su pohranjeni na odgovarajući i ispravan način.

Lozinka: dalje od vlage.

Vlaga s vremenom oštećuje gotovo sve, jer je to idealno okruženje za propadanje materijala i razvoj bakterija. Čuvajte pamučne pupoljke i pamučne jastučiće u originalnim ili još glamuroznijim spremnicima, sve dok su dobro zatvoreni i udaljeni od izvora svjetlosti ili topline.

Ako je kupaonica mjesto gdje ih skladištite radi praktičnosti, svakako ih držite u zatvorenom ormariću. Za zbrinjavanje pamučnih štapića i jastučića imamo dobre vijesti. Cotoneve je prošao sve testove biorazgradljivosti i kompostabilnosti u skladu s važećim propisima, tako da ih možete baciti u mokro, osim ako ste ih koristili u kombinaciji s ne-prirodnim ili otrovnim proizvodima, ili, ako je drugačije određeno u vašoj općini.

Pribor za čišćenje lica: spužvice

Čak i ako koristite spužvicu sa sredstvom za čišćenje lica, morate je dobro isprati neutralnim sapunom i uvijek pustiti da se osuši daleko od vlage i topline.

Pribor za šminkanje: spužva za podlogu i kistovi

Dobra izvedba i držanje naše šminke na temeljni način ovise o tome kako se ponašaju naši kozmetički dodaci, stoga provjerite jeste li kupili najbolju kvalitetu i zadržite je tijekom vremena uz neke male trikove.

Spužvica za lice za Cotoneve Soft Visage puder

Spužvice za lice za podlogu izrađene su od pjene visoke gustoće, drže proizvod postupnim otpuštanjem, dajući prirodan izgled koži. Međutim, zadržani proizvod, dugoročno bi mogao stvoriti gusti sloj između pora spužve, pogoršavajući njegovu učinkovitost.

  1. Nadalje, spužva zadržava i prirodna ulja kože, pa ju je, kako bi se osigurala higijena, nakon svake upotrebe potrebno oprati blagim sapunom.
  2. Zatim je bitno ostaviti da se potpuno osuši na mjestu daleko od vlage. Ovisno o učestalosti korištenja i stanju spužvice treba je mijenjati svaki mjesec ili maksimalno svaka 3 mjeseca.

Spužvica za lice za Cotoneve Soft Visage puderKistovi za podlogu i korektor

Četke je također potrebno vrlo često i pažljivo prati barem jednom tjedno. Kako biste ih osušili, ne zaboravite ih staviti naopačke, voda koja bi se taložila na podlogu mogla bi oštetiti ljepilo koje sve drži na okupu.

Konačno, savjetujemo da ne držite šminku bilo koje vrste u kupaonici. Česte promjene temperature i trenuci visoke vlažnosti mogu ih oštetiti.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime