Top 10 katastrofa koje je uzrokovao haarp

0
Rate this post

Body wellness dodaci

Uvijek je prirodno objesiti spužve za tijelo pod tušem ili na kadu, uvijek nadohvat ruke. Možda bi bilo vrijedno revidirati ovu zgodnu naviku. Kako je navedeno, vlažne spužve u uvjetima višegodišnje vrućine idealno su okruženje za razvoj plijesni i bakterija.

Kako biste osigurali maksimalnu higijenu pri korištenju spužvica za tijelo i bilo kojeg drugog pribora, toplo preporučamo da ih nakon svake uporabe uvijek sušite dalje od vlage, možda ih držite izvan tuša ili iznad mjesta gdje voda ne dopire.

Još jedno važno pravilo, svaka osoba treba imati i koristiti svoju spužvu, mijenjajući je barem svaka 3 mjeseca.

Također preporučujemo da prostoriju održavate dobro prozračenom kako biste zaštitili higijenu ručnika i svih drugih predmeta koji se drže u kupaonici.
Ovdje otkrijte pravila savršenog tuša: http://www.cotoneve.it/6-corrette-abitudine-bellezza-benessere-la-doccia/

Kozmetički i kozmetički tretmani: serumi prirodnog porijekla

Ako ste ljubitelj seruma, te općenito organske i prirodne kozmetike, ne preporučuje se držanje proizvoda u kupaonici, jer česte promjene temperature i vlage u zraku mogu promijeniti strukturu formula.

  • Hladno i suho mjesto uvijek je poželjno za zaštitu naših voljenih proizvoda.
  • Kozmetički i kozmetički tretmani: tonik, krema za područje oko očiju, hidratantna krema, maska ​​za lice

Iskoristite snagu svježeg! Čuvanje tonika, krema i maski za lice u hladnjaku omogućuje postizanje višestrukih prednosti za kožu: dekongestivno, tonizirajuće i adstringentno djelovanje za glatku i blistavu kožu.

Svaka gesta ljepote, ako se napravi ispravno, može utjecati na zdravlje i izgled naše kože. Pazite na to kako treba i uz kvalitetne proizvode, vi sami budućnosti bit će vam zahvalni! ????

Otkrijte još 11 beauty grešaka koje trebate izbjegavati za vrhunsku rutinu ljepote!

Prvi mjeseci jeseni opterećuju našu imunološku obranu, čineći nas manje energičnima i lijenijima.Nažalost, ova lijenost utječe i na našu rutinu ljepote, ugrožavajući njegu naše kože.Kako bismo vas podržali u ovom intenzivnom i stresnom vremenu, iskoristite fantastičnu promociju mjeseca:

Otkrijte još 11 beauty grešaka koje trebate izbjegavati za vrhunsku rutinu ljepote!Promocija u studenom

  • 10% na sve tretmane lica
  • 20% na sve Face pakete

Kožu na našem licu uvijek je najteže liječiti.

Zbog svakodnevnog izlaganja, ubrzava se starenje kože, što je odgovorno za njezin dosadan i dehidriran izgled.Posebnu pozornost treba posvetiti ne samo atmosferskim agensima i zagađivačima, već i elementima koje biramo za tretiranje naše kože.

Proizvod koji nije prikladan za našu posebnost može ugroziti integritet i zdravlje kože.

U Affinity-u će vaše lice biti podvrgnuto samo profesionalnim i prirodnim proizvodima koji će vas obaviti u dobrom stanju od 360°.Na temelju vaših individualnih potreba zajedno ćemo pronaći tretman i odgovarajući put kako bismo osigurali željenu učinkovitost i rezultate.

Bez obzira na tip kože ili probleme, zahvaljujući tretmanu ćete pronaći blistavu, pomlađenu i zdravu kožu kakvu ste oduvijek željeli.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime