Igra prijestolja napravljena po uzoru na jugoslaviju

0
Rate this post

Razmetajte se savršenom frizurom s ebelin dodacima za kosu

Super duga kosa, bob ili super kratka pixie frizura: kosa je vaš zaštitni znak! Stiliziranje kose je način na koji svijetu predstavljamo svoju osobnost i ako želimo da naša kosa uvijek bude savršena, uz sebe naravno moramo imati prave dodatke koji će se brinuti o njoj.

U širokom asortimanu ebelin proizvoda možete pronaći četke, češljeve, gumice, kopče, trake za glavu, trake, ukosnice i mnoge druge dodatke za kosu. Uz široku paletu ebelina, vaša mašta neće biti ograničena!

Pokažite boemski izgled gumicama za kosu ili učvrstite punđu gumicama i ukosnicama: zahvaljujući ebelin dodacima za kosu možete svaki put transformirati svoju frizuru i pokazati stil koji vam se najviše sviđa.

Prave privlačnosti: ebelin bižuterija i dodaci

“Dijamanti su djevojački najbolji prijatelji” pjevala je Marilyn Monroe u filmu “Muškarci više vole plavuše”. No, nije važno da je nakit skup da bi privukao pažnju. Žene to znaju: uspjeh i uspjeh odjeće uvelike su zaslužni za odabir pravog pribora i dragulja.

Za to ebelin nudi širok izbor dodataka i bižuterije! U dm-u možete pronaći narukvice, dodatke za kosu, privjeske, ogrlice, naušnice i još mnogo toga iz ebelin linije. Zahvaljujući svom profinjenom i modernom dizajnu, svi ebelin dodaci jamstvo su stila i elegancije za svakoga tko ih nosi.

Pribor za šminkanje i styling proizvodi

Bilo da želite naglasiti svoju prirodnu ljepotu ili transformirati svoj stil, make-up ostaje izvrstan način da se iznova osmislite svaki dan. Lice je poput platna, a kist za šminkanje je alat s kojim možete osloboditi svoju kreativnost! ebelin nudi bogat izbor make-up dodataka kao što su četkice, spužvice i uvijači za trepavice, s kojima na jednostavan način možete nanijeti bilo koju vrstu šminke, od podloge do maskare.

  1. Obrve također igraju važnu ulogu u definiranju vašeg izgleda i trebaju odgovarajuću pažnju.
  2. Pobrinite se za to s pravim alatima. Kako biste definirali oblik, retuširali izrastanje ili čak transformirali svoj izgled, ebelin pinceta za obrve neophodna je u vašoj kozmetičkoj torbici.
  3. A za njegovane ruke i nokte u svakoj prilici, među ebelin proizvodima možete pronaći i sve što vam je potrebno za manikuru. Uz ebelin turpije za nokte vaše će ruke uvijek biti savršene!
  4. Profesionalni make-up efekt? Ipak, radi s ebelin različitim vrstama make-up kistova isključivo od dm-a!

Pribor za šminkanje i styling proizvodiZa one koji se vole i brinu za sebe svaki dan

Koža je ogledalo vaše dobrobiti. Brojni čimbenici okoliša svakodnevno utječu na zdravlje kože i zato ona zaslužuje samo najbolje proizvode. I nije važno koristite li ih navečer nakon uklanjanja šminke, pod tušem ili tijekom jutarnje rutine ljepote, proizvodi za njegu kože neophodni su u bilo koje vrijeme.

Ebelin nudi širok izbor proizvoda koji jamče dubinsko i nježno čišćenje lica. Uz jastučiće za skidanje šminke, maramice za lice, rukavice, pamučne štapiće i brojne spužvice, imate sve što vam je potrebno za svakodnevnu rutinu ljepote. Kao i raspoloženje, stil se može mijenjati svaki dan. Diva danas, a sutra roker? Bez obzira koji stil želite izraziti, ebelin će to omogućiti.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime