Životna sreća
Bogatstvo
Ljubav i sreća
Zaštita od vradžbina

Novac će doći...

Vaša osobna
Money Amulet
za bogatstvo

Money Amulet se pravi strogo individualno za određenu osobu, zatim se nad amajlijom izvede drevni ritual u ime te osobe -- od ovog trenutka, pripada samo vama i počet će djelovati sukladno vašoj energiji. Money Amulet donosi novac svojem vlasniku tijekom njezinog ili njegovog života.

Naručiti iz

Cijena 39 € 78 €

Kako ljudi žive sa Money Amulet

Nikad nisam pomišljao da ću zapasti u dugove i da se neću moći izvući. Počelo je sa kreditom. Stalni pozivi iz banke, dugovanja i kredit su od mog života napravili pravi pakao. Kupio sam Money Amulet posljednjim novcem koji sam imao... Iz očaja. Onda su se u mom životu počele događati iznenađujuće stvari -- sve je išlo odlično! Dio duga su mi otpisali i ponudili su mi pristojan posao sa velikom plaćom!

Zvonko, Split

Ja sam ŠOKIRNA! Novac mi dolazi od svakud... Dosta godina prodajem odjeću preko društvenih mreža, ali nikad prije nisam ovako zarađivala! Moji klijenti ne prestaju kupovati i počinju kupovati naveliko. Za 3 mjeseca sam uštedjela dovoljno za automobil iz snova! Uvijek oko vrata nosim amajliju i nikome ne pokazujem svoje blago!

Ana, Osijek

Money Amulet nosim od 12.03.2016. i hoću reći da je tijekom ovog vremena, došlo do pozitivnih promjena u mom životu. Na primjer, moj muž je iznenada prestao kockati i dobio je posao. I ja sam počela zarađivati sa strane iako sam ranije bila bez ijedne kune mjesecima. Konačno smo uspjeli obiteljski otići na more i zaboraviti na sve probleme i nesreće koje su progonile našu obitelj. Hvala!

Barbara, Zagreb

I vi zaslužujete bolji život
bez siromaštva, problema i dugovanja

U svijetu treba postojati ravnoteža: zašto je nekima dozvoljeno da imaju sve od rođenja dok drugi moraju štedjeti svakog mjeseca? I vi zaslužujete živjeti, ne samo preživljavati! Money Amulet će vam pomoći!

Sjećate li se svojih snova? Možda je to automobil koji nikad niste mogli priuštiti... Možda konačno želite odvesti svoju obitelj, djecu i roditelje na more? Ili naprosto ne želite ići na posao koji mrzite po cijele dane i onda da stalno brinuti odakle da nabavite novac? Ovo nije fer. Vaši snovi ne smiju ostati samo snovi!

Naručite Money Amulet odmah! Ispunite obrazac ispod i napravit ćemo vašu Money Amulet amajliju za 3 radna dana.

Cijena izrade
39 € 78 €

Money Amulet plaćate samo
kada je dobijete preko pošte.

Pozornost: navedite puno ime samo na obrascu za naručivanje
-- ovo je važno i za adresu na koju šaljemo i za sprovođenje rituala.

  • Korist 50%
    1kom

    1 Počelo je Otkrijte svoj financijski potencijal

    Money Amulet će vam pomoći da otvorite svoju prvu financijsku čakru

    Uskoro ćete primijetiti da vam novac dolazi u ruke bez ikakvog napora s vaše strane

    1kom
    Cijena: 290
    580
  • Korist 50%

    NAJBOLJI IZBOR

    3kom

    2+1 Osjetite moć Money Amulet amajlije

    Snaga financijskog napretka Tri amajlije zajedno stvaraju lik svemogućeg oka. Njegova energija vam pruža stabilan financijski tijek. Osim toga, energija koju stvara lik od tri amajlije odbija konkurente, štiti od zlih očiju, čini vas zdravijim i pomaže u postizanju mira.
    Snaga financijskog napretka

    Tri amajlije zajedno stvaraju lik svemogućeg oka. Njegova energija vam pruža stabilan financijski tijek. Osim toga, energija koju stvara lik od tri amajlije odbija konkurente, štiti od zlih očiju, čini vas zdravijim i pomaže u postizanju mira.

    3kom
    Cijena: 580
    1160
  • Korist 50%
    5kom

    3+2 Vitruvijski čovjek

    Povećava sposobnosti amajlije za 5 puta

    Pet amajlija kreira sakralni lik Vitruvijskog čovjeka. Ovaj drevni simbol savršenih proporcija ima najsnažniju energetsku moć te privlači bogatstvo i sreću. Osjetit ćete da vam se život puni ljubavlju i zadovoljstvom. Amajlije otkrivaju vašu seksualnu energiju. Stvaraju pouzdanu zaštitu od negativne energije koju vam šalju vaši neprijatelji.

    5kom
    Cijena: 870
    1740
  • Korist 50%
    7kom

    4+3 Faraonova tajna

    Budite oprezni! Veoma snažan financijski tijek!

    Procjene se temelje na prosječnoj razini sreće među 2159 vlasnika amajlije.

    7kom
    Cijena: 1160
    2320

UNESITE PODATKE

da biste naručili:

GARANTIRAMO

  • 100% kvalitetu
  • Provjeru proizvoda nakon primitka
  • Bezbijednost vaših podataka
REZULTATI UPORABE AMAJLIJE MOGU VARIRATI Navedeni prosječni indeks sreće uključuje rezultate 2559 vlasnika amajlije.
0