HDZ oduševljen: Milanović nastavio gdje je Tuđman stao – donio nam sankcije

0
Rate this post

U ugodnom ambijentu postojećeg zakonodavnog hr, oporbeni HDZ pohvalio je državotvorni plan SDP-ovog premijera.

  • Autor Domagoj Zovak objavljeno 18. rujna 2013
  • Klasifikacija Hrvatska, Najnovije, VIJESTI, Klizač
  • Slika: Patrik Macek/ PIXSELL

Zagreb – Prvi nazočni hr jesenskog zasjedanja Sabora protekao je bez značajnijih napetosti na liniji “HDZ – premijerska stolica u Saboru”. U civiliziranom ambijentu tribine pojedinaca HDZ-a redom su hvalile trud Zorana Milanovića.

Zoran Milanović me podsjeća na najučinkovitije godine pokojnog dr. Franje Tuđmana, tamo oko 1993. godine, kada je poslao vojsku u BiH, pa smo zamalo dobili dozvole. Praktički smo ih dobili kao rezultat nestašluka nakon Oluje.

Nemojmo zanemariti neizručenje Mladena Naletilića Tute Haškom sudu

Sve je to uzburkalo EU, SAD, ali i svjetsku zajednicu, no Tuđman nikada nije uspio formalno eliminirati te proklete pristanke. Milanović demonstrira kako se Tuđmanov plan nastavlja, a kako točno ide dalje. Bravo gospodine Milanoviću! – ozareno ga je pohvalio Gordan Jandroković.

U anketama među građanima HDZ-a Milanović je puno bolji od Karamarka zbog činjenice da je 90-ih djelovao u HDZ-ovom međunarodnom ministarstvu, a i aktualni predsjednik HDZ-a Karamarko sudjelovao je u predsjedničkoj kampanji omraženog Stipe Mesića, koji je dvaput pobijedio HDZ. . vladine perspektive.

Osim toga, biračima HDZ-a se sviđa istina da se Zoran Milanović može normalno smiješiti, ali i pokazivati ​​zube, kako zbog osmijeha, tako i zbog kompleksa njihovoj prezrenoj Europi.

 

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime