Hrvatima vladaju nečiste sile: Kaptol uveo vruću liniju za egzorcizam

0

Sadržaj

Rate this post

Otkrili smo da pojedinci moraju platiti telefonske impulse kako bi slušali nekoliko Client Saints, kao i Zdravo Olujno Marijo, jer misle da će im životi biti puno bolji kao rezultat toga. Upravo smo reagirali na njihovu potrebu, tvrde iz Kaptola.

  • Skladao Ivan Prlić – Prle objavljeno 06.12.2012
  • Kategorija Hrvatska, Najaktualnije, VIJESTI, Slider
  • Oznake: egzorcizam, poglavlje, telefonska linija, opakost

Slika: Wikimedia Commons

Zagreb – Pazeći na glas naroda, Kaptol je završio da se mora uvesti vrući telefon za egzorcizam jer je sve veći broj Hrvata svjesnih da njima vladaju zle sile.

Svaki dan sanjam da se topim u životu. U tom ludilu koje me zbunjuje, počinjem plaćati poreze, prireze, markice, energije, cestarine…, a i moja obitelj umire od gladi. Molim vas pomozite mi – jednostavno je među pozivima koji su preplavili dežurnu liniju.

Monsinjor Teofil Karabušić, primarni telefonist Kaptola, rekao nam je da telefonska linija za egzorcizam prima praktički četiri, a također pedeset posto milijuna poziva dnevno. Svi zovu, muškarci, dame, novorođenčad, pa čak i fetusi. Ono što svi pozivatelji dijele je da se žele osloboditi smjernica pogrešnog i online boljeg.

Neki vide Linića kako im uzima gotovinu iz džepa, neko osiguranje tvrdi da ih Milanović ismijava s jednog austrijskog skijališta, a neki Čačića vide kao premijera koji vlada iz zatvora. Jasno je da tim pojedincima vladaju prljavi pritisci – rekao je monsinjor Karabušić.

Također smo saznali da je vrlo malo uspješnih egzorcizama, praktički minimalan broj.

Naši resursi su ograničeni. Naš tim smatra da država za Katoličku crkvu mora izdvojiti puno više. Nakon toga bismo sigurno bili puno učinkovitiji i, za razliku od prethodne tehnike, možemo samo simbolično naplatiti pozive, pa bi naša pomoć postala dostupnija i neadekvatnima – komentirao je msg. Karabušić.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime