Katoličke udruge skupljaju potpise za zabranu masturbacije i menstruacije

0

Sadržaj

Rate this post

Organizacije podupiru daleko bolju kontrolu nad svetim materijalom za razvoj života.

  • Kompozitor Domagoj Zovak objavljen 3. srpnja 2012
  • Kategorija Društvo, Najnovije, INFORMACIJE, Klizač
  • Oznake: katolik, samozadovoljstvo, menstruacija, udruge

Flickr

Zagreb – Nakon što su katoličke udruge “I ja sam bio embrij”, a također i “Vigilare” u 500 crkava učinkovito prikupile 130.000 potpisa za stavljanje van zakona potpuno novog zakona o umjetnoj oplodnji, motivirane svojim uspjehom, pokazale su 2 nove udruge s potpuno novim zahtjevima gore. Udruge “I ja sam bila sperma” kao i “I ja sam bila jajna stanica” predstavile su na konferenciji za novinare strategiju prikupljanja zaštitnih znakova za zakon koji zabranjuje masturbaciju i menstruaciju.

Bitka za svetost ljudskog života ne može prestati umjetnom oplodnjom! Koliko se nerođenih mladih nosi s muškim samozadovoljstvom? Koliko neoplođenih jajnih stanica, što sugerira moguće mlade Hrvate, mjesečno zavrti na ulošcima i tamponima? Ovo više ne može biti. Pojačavamo svoj kršćanski glas da stavimo van zakona ova nezemaljska ponašanja koja kidaju moralno tkivo ovog pogođenog naroda – pojasnila je ideje državna čelnica organizacije “Bila sam jajna stanica” Krista Agatić.

Naravno, i predstavnici udruga priznaju da je ova ograničenja praktički teško provesti, no kažu da se s tim treba pozabaviti tek kada se prikupe žigovi. Jedinstveni sustavi Ministarstva unutarnjih poslova za antimasturbaciju i antimenstruaciju ne izgledaju im kao nerealna opcija.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime