Ggospa

0
Rate this post

Čak i ljeti, a posebno ljeti, uzimanje preparata za kosu može uvelike ograničiti štetu o kojoj smo do sada govorili. Jer unos proteina, vitamina i mineralnih soli nije važan samo tijekom promjene godišnjih doba, kada dolazi do fiziološkog ispadanja kose.

Ovdje, dakle, da upotreba kapsula na bazi cistina, vitamina E, vitamina B6, cinka, kvercetina i rutina postaje valjan tretman koji djeluje iznutra na štetu koju život na plaži može nanijeti zdravlju kose, održavajući ga jakim tijekom cijelog ljeta.

Naše Capforce tablete, koje proizvodimo izravno u ljekarni, valjan su dodatak u njezi kose ljeti. Ako vam je prehrana pomalo neuravnotežena, kao što se to sada događa gotovo svima nama, s obzirom na užurbani tempo u kojem živimo svaki dan.

Capforce je savršen lijek koji treba uzeti barem par mjeseci prije početka ljeta

Ova vrsta suplemenata, naime, počinje proizvoditi svoje učinke nakon 20 ili 30 dana od početka njihove uporabe. Dolaskom na ljetovanje s već robusnijom i vitalnijom kosom, moći ćete svesti na najmanju moguću mjeru štetu koju sunce, vjetar, vrućina i sol nanose vašoj kosi te će vam biti lakše da je održavate jakom i zdravom.

Uživajte u praznicima s kosom na plaži uvijek u formi

Pa zašto riskirati poništavanje izvanrednih blagotvornih učinaka koje ljeto i praznici daju vašem tijelu i duhu? Prije odlaska na more nemojte razmišljati samo o sunčanju i koje kreme za sunčanje ponijeti na plažu, kako biste kožu zaštitili od mogućih opeklina i neugodnih osipa. Mislite i na svoju kosu koja je oduvijek bila važan detalj ljepote svake od nas.

  1. Jeste li znali, na primjer, da je studija provedena o percepciji ljudskog šarma pokazala da oni sa sjajnom i njegovanom kosom djeluju mlađe i privlačnije od onih s dosadnom i lomljivom kosom?
  2. To vam pokazuje da vaša ljepota proizlazi iz vašeg zdravlja, a vaše zdravlje uvijek morate čuvati.
  3. Brinete li o zdravlju i ljepoti svoje kose na pravi način ili nas želite pitati za neki savjet kako je uvijek imati u formi i punoj života?

Recite svoje mišljenje u komentarima ili nas pitajte za mišljenje o proizvodima koji ovog ljeta ne smiju nedostajati u vašoj prazničnoj kozmetičkoj torbici! Helysir Optima: Krema protiv starenja lica i dekoltea s puževom sluzi i zelenom inci hijaluronskom kiselinom.
Helysir Optima je najbolja krema od puževe sluzi koju sam mogla napraviti.

Inci potpuno zeleni, organski, zeleni proizvod bez okrutnosti.

Sastojci naše kreme od puževe sluzi i hijaluronske kiseline, bez alergena, parabena i silikona (Inci verde)

Inci potpuno zeleni, organski, zeleni proizvod bez okrutnosti.Naša dnevna i noćna hidratantna krema za lice sastoji se od: puževe sluzi, hijaluronske kiseline, prirodnih eteričnih ulja (oryza sativa, helianthus annuus, nevena officinalis, rosa moschata, persea gratissima).

  • Parfem bez alergena, bez parabena i silikona.
  • Helysir Optima je izvrstan za tretiranje mrlja na koži (hiperpigmentacija), prištića, mitesera, akni, suhe kože i izvrstan je protiv bora.

Ova krema od puževe sluzi preporuča se i mladoj i zreloj koži jer osim što njeguje i puni kožu uklanjajući znakove starenja, vlaži, snima film i stvara učinak zatezanja čineći kožu elastičnom, mekom, blistavom i zaštićenom od vremenskih utjecaja.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime