Kradljivac automobila pogreskom ukrao opela

0
Rate this post

Priprema kože za zimu: 3 zlatna pravila

Da biste kožu pripremili za zimu, morate slijediti neka jednostavna pravila; evo 3 zlatna pravila za uvijek svježu i hidratiziranu kožu

MILANO – Ljepota naše kože ovisi o mnogim čimbenicima, pa tako i o klimatskim. Priprema za zimu i njezine surovosti nježne kože našeg lica, ali i cijelog tijela, ključna je za sprječavanje onih neugodnosti kojima kombinirano djelovanje uzrokovano snižavanjem vanjske temperature i grijanjem unutarnjeg prostora može izložiti.

  1. Dehidrirana koža, koja se čini suhom i često crvenom, bore koje postaju sve izraženije, ispucale usne, ponekad čak i krvare, natečene i grube ruke, blijed i bolešljiv ten: kolike su posljedice zime na zdravlje naše kože?
  2. Budući da uvijek vrijedi izreka “bolje biti siguran nego žaliti”, evo tri zlatna pravila kako bolje pripremiti našu kožu za prve prehlade.

Piling

Piling je zlatno pravilo koje bi barem trebalo biti ugravirano na prekrasnom tanjuru iznad ogledala u našoj kupaonici. Ne zaboravite redovito provoditi dobar piling lica i tijela koristeći prirodne lijekove – jeftine i ekološke – kao što su šećer ili natrijev bikarbonat.

Bitno je očistiti kožu od svih “mrtvih” ostataka koji je guše kako bi se potaknulo obnavljanje stanica i pripremilo za djelovanje hidratantnih krema.

Jedite i pijte dobro

Prehrana je, u najmanju ruku, neophodna za jačanje kože i održavanje savršenog zdravlja. Zimi se moramo napuniti vitaminima i antioksidansima, pa zeleno svjetlo za svo sezonsko voće i povrće, od citrusa do šipka, od brokule do cikorije.

Izbjegavajte, čak i ako je teško na hladnoći, previše šećera i rafiniranih ugljikohidrata koji truju kožu i pogoduju njezinim nesavršenostima, a ne zaboravite piti barem dvije litre vode dnevno kako biste kožu hidratizirali čak i iz dubine prema poznatim Formula za ulaz i izlaz.
Pazite na tuševe

  • Jedite i pijte dobroKad je hladno, lijepa topla kupka je ono što vam treba, ali pazite da ne isušite kožu previše. Dugotrajno tuširanje štetno je za kožu, kao i svakodnevna upotreba agresivnih deterdženata.
  • Svakodnevno umivanje nemojte odugovlačiti preko potrebnog vremena (na taj ćete način uštedjeti dragocjenu vodu), pokušajte koristiti ekološke sapune i nakon tuširanja, ako osjetite da se koža “zateže”, namažite veo hidratantne kreme za tijelo.

Od Teoxanea, vodeće tvrtke u proizvodnji profesionalnih kozmetičkih proizvoda za njegu lica, dekalog za mlado lice.

Ostati kod kuće ne znači nužno postati ružan na sofi: veća dostupnost vremena može biti i prilika da se malo više brinete o sebi. Ovo su male dnevne mjere opreza – neke i na tjednoj bazi – za “beauty rutinu” sposobnu održati kožu mladom i tako se pripremiti za ponovno odlazak.

  1. Od Teoxanea, ženevske tvrtke specijalizirane za profesionalne proizvode za ljepotu i njegu lica, inicijativa solidarnosti i priručnik za blistavu i zategnutu kožu lica.
  2. “Odredbe koje u ovom razdoblju hitnog zdravstvenog stanja zahtijevaju da ostanemo kod kuće pozivaju nas da volimo jedni druge i da volimo druge”, kaže Giuseppe Buccelli, generalni direktor Teoxane Italia, ženevske tvrtke specijalizirane za profesionalne kozmetičke proizvode za njegu lica.

“Uoči hitne zdravstvene situacije, odlučili smo dodijeliti 10% prodaje ostvarene našom” https://teoxaneshop.it/ “online trgovinom odjelu za hitne slučajeve https://www.aosp.bo .it / sadržaj / donirajte bolnicu Sant’Orsola-Malpighi u Bologni. To je mala gesta da pomognemo svima da zajedno pogledaju kraj ovog hitnog slučaja».

[reklama] Kako bi se bolje pripremio za povratak u normalu, Teoxane je sastavio priručnik za njegu lica, kako bi uvijek imala sjajnu i ujednačenu kožu uz male mjere opreza za koje je potrebno samo nekoliko minuta dnevno.

1. Skidajte šminku s lica ujutro i navečer. Ali čuvajte se sapuna i sredstava za pjenjenje, oni bi mogli isušiti kožu.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime