Milorad dodik zemljotres iz zenice neka produzi za tursku i ne dolazi u banja luku

0
Rate this post

Isiogroup Roma po svojoj misiji i pozivu promiče zdravlje ljudi pristupom koji, osim liječenja i prevencije tjelesnih problema, svojim korisnicima može postići visok standard psihofizičke svijesti.

U Fisiogroup Rome sve se to postiže zahvaljujući multidisciplinarnom timskom pristupu.

Vježbe s tjelesnom težinom vode vrhunski profesionalci uz podršku tehnologije:
Tecnobody (kompjuterizirana analiza i obuka)Zahvaljujući sofisticiranoj opremi, moguće je planirati personalizirane treninge pohranjivanjem parametara i treninga za stalno praćenje i analizu učinka i zdravlja tijekom vremena. Ovdje smo detaljno govorili o ovoj tehnološkoj i visokoučinkovitoj putanji.

Karboksiterapija

  • Netoksična, hipoalergena, neopasna i minimalno invazivna, karboksiterapija je tehnika koja vam omogućuje učinkovito liječenje patologija i nesavršenosti uključujući, uglavnom, celulit i znakove starenja, kroz potkožno mikro-davanje ugljičnog dioksida.
  • Zahvaljujući istraživanjima i najsuvremenijoj opremi, karboksiterapija se bori protiv celulita i lokalizirane masnoće, potiče limfnu i vensku drenažu, poboljšava cirkulaciju i oksigenaciju tkiva, aktivira metabolizam i poboljšava izgled lica, vrata i dekoltea.
  • Na kraju ambulantnih terapijskih ciklusa koji mogu trajati od minimalno 2-6 seansi do maksimalno 15-20, karboksiterapija je učinkovita u različitim područjima: dermatologija, estetska medicina (protiv starenja, regenerativna i rekonstruktivna), medicina krvožilnog sustava. i ginekologije.

Udarni valovi

Terapija udarnim valovima koristi se u fizioterapiji, ortopediji, sportskoj medicini, veterini i urologiji zbog brzog oslobađanja od boli i sposobnosti poticanja – na nekirurški način – procesa regeneracije i cijeljenja kostiju, tetiva i mekog tkiva.

Presoterapija

Presoterapija oksigenira tkiva poboljšavajući limfnu i vensku cirkulaciju te na taj način ublažava probleme otečenih i bolnih nogu, edema, čireva, proširenih vena i limfedema, te učinkovito liječi celulit u njegovoj početnoj fazi.

Udarni valoviS dolaskom lijepih dana i približavanjem ljeta, sve više bahato počinje probijati misao koja najviše muči: dotjerivanje kostima. Naime, s ljetom i muškarci i žene osjećaju potrebu vratiti svoje dobro: poboljšati prehranu, skinuti suvišne kilograme i što bolje se pripremiti za more, kupaće kostime i godišnji odmor.

Očito je vrlo važno pronaći svoju idealnu težinu i težiti zdravlju, ali ne škodi ciljati i na tijelo koje je lijepo i zategnuto. Ima vremena, ali bolje je ne gubiti više. Ljeto 2021. brzo se bliži, a kako ne biste bili uhvaćeni nespremni, dobro je početi zasukati rukave. Bez tjeskobe: prvi sastojak je ustrajnost.

Za pročišćavanje i mršavljenje bez stresa, detox dijeta može biti izvrsno rješenje: saznajte kako!

Što je detox dijeta?

Detoksikacija organizma vrlo je važna kako bi se spriječila prekomjerna tjelesna težina i posljedično moguće tegobe ili bolesti. To je događaj koji se ne smije propustiti, pogotovo kada stignu vrućine. Redovito eliminiranje otpada i toksina je, zapravo, bitno: naše je tijelo stalno izloženo tvarima koje ga mogu oštetiti, kao što su zagađenje, dim, nezdrava hrana i lijekovi, ali i sjedilački život i stres doprinose stvaranju štetnog otpada za organe i tkiva .

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime