Kako je del boy prodao svjetleci kip u medugorje

0
Rate this post

Borovnice (osobito crne) se bore protiv slobodnih radikala, odgovornih za prerano starenje, te su među najboljim metaboličkim stimulatorima koji postoje u prirodi.Crvena cikla je bogata vitaminima B3, B6 i C, mineralima poput magnezija, cinka i željeza, reguliraju djelovanje jetre i žučnog mjehura te im pomažu u eliminaciji toksina.

  1. Papaja nam pomaže u probavi proteina, djeluje protuupalno i djeluje protiv starenja kože i očiju.
  2. Također pomaže u odvodu viška tekućine te je rudnik vlakana i vrijednih minerala, poput kalija.

Maslačak, poput koprive, ima vitalizirajuću moć: potiče diurezu i pomaže u uklanjanju viška tekućine zahvaljujući snažnoj mješavini antioksidansa, vitamina A, C i D, cinka, željeza i kalija.

Pet stvari koje trebate učiniti za trenutnu detoksikaciju

Birajte sezonsko povrće i voće, po mogućnosti organsko. Ne zaboravite da krumpir ne spada u ovu kategoriju, već je dio ugljikohidrata, zamjenjujući kruh, tjesteninu i rižu
Jedite voće za doručak i barem u jednom od dva dnevna međuobroka: dovoljno je 100 g po obroku.

  • Svaki dan mijenjajte hranu koju donosite na stol: često mijenjanje hrane odličan je “trik” za nakupljanje manje toksina
  • Započnite dan čašom vode
  • Redovito vježbajte za najbolje rezultate: za početak, 30 minuta brzog hodanja dnevno.
  • Zapravo, kombiniranje ispravne prehrane s radom na tijelu pravi je način za mršavljenje na zdrav način

Očistite svoj život!

Detox ne znači samo detox dijetu u svrhu pročišćavanja i mršavljenja. Detox je također stil života za regeneraciju tijela i duha, holistički, sveobuhvatni stav, koji ima za cilj odustajanje od loših navika, hrane i ostalog, vratiti se kao nov.

Evo tri mala rituala koji će vam pomoći u uklanjanju anksioznosti i regeneraciji tijela i uma.

Pročistite kožu: obnovite kožu lica i tijela pilingom, nekoliko puta tjedno. Pomaže u regeneraciji kože i uklanjanju toksina. Kao alternativu kremi / pjenušavoj kupki s mikro granulama, možete koristiti rukavicu od konjske dlake, savršenu za operaciju

Evo tri mala rituala koji će vam pomoći u uklanjanju anksioznosti i regeneraciji tijela i uma.Smanjite tjeskobu: odagnajte negativne misli baveći se nekim sportom ili regenerirajte svoju energiju zelenom terapijom. Kupite neke biljke sa ili bez cvijeća i njegujte ih, mijenjajte tlo, zalijevajte ih po potrebi.

Ili kupite sjemenke, posadite ih i vidite čudo života i prirode, od sjemena do klice do biljke

  1. Vodite računa o okolišu u kojem živite: zrak koji udišemo sadrži kemijske komponente koje proizvodi namještaj, tkanine, plastika, vlakna i smog.
  2. Dajte prednost prirodnim proizvodima i lijekovima za svakodnevno čišćenje okoline u kojoj živite, poput octa ili vode i bikarbonata.
  3. Ograničite upotrebu plastičnih posuda jer mogu ispuštati otrovne tvari i preferirajte staklene posude
Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime