Nakon nove epizode “Igre prijestolja” Hrvati masovno slave!

0

Sadržaj

Rate this post

PLJAČKAC: U posljednjoj epizodi ultrapopularne američke kolekcije, nekoliko glavnih likova je nemilosrdno izvedeno. Hrvati slave smrt izdajnika – otpadnika i žele sve najbolje kralju Joffreyu u novom mandatu.

  • Napisao Borna Sor objavljeno 4. lipnja 2013.
  • Grupa Najnovije, Klizač, Globus
  • Oznake: nepoštenje, Lannister, zabava, smrt, običan

Dubrovnik – Jučerašnja epizoda serije iz snova oduševila je nekoliko duhova. Mediji je trenutno nazivaju jednom od najkrvavijih, ali i najzapanjujućih epizoda u povijesti televizije. Za one nepoznate, priča je u skladu s putovanjima kvalificiranih, vrijednih i također imućnih članova kraljevske obitelji Lannister, kao i njihovom borbom za očuvanje svoje domovine od zlih pobunjenika. Među teroristima pogubljen je jučer.

Nakon što je izdajica i piromana, buntovni poluvuk Robb Stark, izveden, bio sam tako sretan. On jednostavno razumije kako se zalupi. Naši Lannisteri konstruiraju i drže istinske domoljube i također vjernike. A i oni su trenutno toliko bogati da sada kada su na vlasti apsolutno neće maznuti – objašnjavaju hrvatski pratitelji.

I dok je dio svijeta s nesretnošću gledao krvave prizore u kojima je pobijeno cijelo vodstvo Sjevernog kraljevstva, na hrvatskim se cestama slavilo do ranih jutarnjih sati.

Robb Stark je mlad i neiskusan. Ne treba nam jedan. Što god pojedinci smatrali Tywinom Lannisterom ili kraljem Joffreyjem, oni se u najmanju ruku ustrojavaju i rade nešto. Drago mi je da su pobijedili jer su nam potrebni poslovi, a ne priznavanje kao i poštenje – ustvrdila je osoba koja se obilježila vokalnim pjevanjem “Rains of Castamere”, pjesme koju većina Hrvata namjerava svirati na vlastitom vjenčanju.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime