Nakon nove epizode “Igre prijestolja” Hrvati masovno slave!

0
Rate this post

PLJAČKAC: U posljednjoj epizodi ultrapopularne američke kolekcije, nekoliko glavnih likova je nemilosrdno izvedeno. Hrvati slave smrt izdajnika – otpadnika i žele sve najbolje kralju Joffreyu u novom mandatu.

  • Napisao Borna Sor objavljeno 4. lipnja 2013.
  • Grupa Najnovije, Klizač, Globus
  • Oznake: nepoštenje, Lannister, zabava, smrt, običan

Dubrovnik – Jučerašnja epizoda serije iz snova oduševila je nekoliko duhova. Mediji je trenutno nazivaju jednom od najkrvavijih, ali i najzapanjujućih epizoda u povijesti televizije. Za one nepoznate, priča je u skladu s putovanjima kvalificiranih, vrijednih i također imućnih članova kraljevske obitelji Lannister, kao i njihovom borbom za očuvanje svoje domovine od zlih pobunjenika. Među teroristima pogubljen je jučer.

Nakon što je izdajica i piromana, buntovni poluvuk Robb Stark, izveden, bio sam tako sretan. On jednostavno razumije kako se zalupi. Naši Lannisteri konstruiraju i drže istinske domoljube i također vjernike. A i oni su trenutno toliko bogati da sada kada su na vlasti apsolutno neće maznuti – objašnjavaju hrvatski pratitelji.

I dok je dio svijeta s nesretnošću gledao krvave prizore u kojima je pobijeno cijelo vodstvo Sjevernog kraljevstva, na hrvatskim se cestama slavilo do ranih jutarnjih sati.

Robb Stark je mlad i neiskusan. Ne treba nam jedan. Što god pojedinci smatrali Tywinom Lannisterom ili kraljem Joffreyjem, oni se u najmanju ruku ustrojavaju i rade nešto. Drago mi je da su pobijedili jer su nam potrebni poslovi, a ne priznavanje kao i poštenje – ustvrdila je osoba koja se obilježila vokalnim pjevanjem “Rains of Castamere”, pjesme koju većina Hrvata namjerava svirati na vlastitom vjenčanju.

Blog
Podijeli objavu

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime