Nakon prve bračne noći mladić ostavio suprugu zbog dlakava međunožja

0

Sadržaj

Rate this post

Najbrže razdvajanje u pozadini građani povezuju sa seniorom “Svaka dlaka muči jadni penis”.

  • Napisao Marko Morić objavljen 21. lipnja 2013.
  • Kategorija Kultura, Najnovije, INFORMACIJE, Klizač
  • Oznake: brak, dlakava, noć, prva bračna veza, rastava, Zagora

Wikimedia Commons/ Toni

Vrgorac – Dalmatinska zagora se najbrže razdvojila budući da se vjenčane isprave čuvaju u općinskim publikacijama. Mladi Josip K. (21) zatražio je rastavu od svoje novopečene ljepše polovice Dragice K. (20) samo nekoliko sati nakon završetka svadbene svečanosti.

Ljudi moji, kakav sam šok doživio svoju prvu svadbenu večer. Do tada je svaka sitnica bila u redu, sviđali smo se jedno drugom za 2 godine našeg partnerstva. Na njezin zahtjev prije bračne veze nismo jeli našu ljubav. Doista sam osjećao da je njezino ustrajanje na djevičanstvu nešto vrijedno u ovim nemoralnim vremenima. Unatoč činjenici da sam tada sigurno vjerovao da s njom nešto nije u redu, bio sam ludo zaljubljen i također s povezom na očima. Ipak ne produžiti. Dragica je također tradicionalna kada se radi o seksualnom zdravlju, tako da sam bila prilično šokirana kada me, umjesto brazilske depilacije ili u najmanju ruku irokeza oko intimnog područja, dočekala ekološka zajednica s najvećom bioraznolikošću nakon kišne šume Amazon.com – pričao je mladi razvedeni Josip K.

Dragica je šokirana i ne daje izjave za medije, koje izravno tereti za brodolom braka. Je li opća liberalizacija medija, koji bespogovorno prate i agresivno provode zapadne modne trendove, doista zaslužna za istinu da svaka 4. bračna veza u Hrvatskoj završava razvodom?

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime