News bar teve premijera

0
Rate this post

IMAŠ BOJANU KOSU? Klor i sunčeva sol će učiniti da se boja ranije isprazni tijekom faze pranja: REZULTAT?!?!? MAT I OFF DUŽINA. Korijen ostaje nepromijenjen, ali duljine gube svoj odsjaj, a time i sjaj, tjerajući vas na ČEŠĆE BOJANJE;

  • ŽELIŠ DA NARASTIŠ KOSU? Nećete uspjeti… jer DUŽINA ĆE BITI TOLIKO DEHIDRIRANA da ćete, čim budete imali priliku, MORATI DATI TAKO MRZLJIV GRIZAK;
  • IMATE KOŽU KOJA LAKO IRICIRA? Ljeto vam zapravo nije saveznik jer će se s povećanjem znojenja (koje ima kiselu komponentu u prirodi) SITUACIJA KOJA JE VEĆ U NJEGOVOJ NJEGOVOJ POLOŽAJA;

IMATE LI FINU KOSU?

Vjerojatno će se lakše POLOMITI.

IMATE KOŠANU KOSU? Pa …. ne trebam ti govoriti kako si na kraju dana na plaži ili u bazenu, zar ne?!?

Tijekom ljeta, ili pak idete na izlet u morska ljetovališta gdje je klima vrlo vruća, potrebno je više nego ikad posebnu pažnju posvetiti koži i kosi, pojačavajući sve one specifične tretmane koji čuvaju njihovu ljepotu i zdravlje.

  • A to govorim prije svega vama koji, nakon što ste se pobrinuli za svoju kosu kako biste bili sigurni da ćete do oltara doći sa zdravom, snažnom kosom dostojnom fotografskog krupnog plana, ne biste trebali vidjeti sve pobijeđeno. Ali i vama koji morate otići na medeni mjesec i želite sačuvati veličanstvene prednosti koje se dobivaju iz pravilne njege kose.
  • Za to je bitno staviti pravi solar u torbu… i ne… nije ono što ćete naći na policama velikih trgovaca. Zapravo imaju izvrsne mirise, ali apsolutno nisu opremljeni pravim filterima ili adekvatnim hranjivim uljima… baš naprotiv. Često su pune kemikalija koje, više nego samo fine, dodatno oštećuju kosu mijenjajući ravnotežu vlasišta.

Ako i vi ne želite pogriješiti, možemo vam ponuditi dva kompleta koje, ovisno o vašem tipu kose ili vašim potrebama, možete udobno nositi u torbi za svoje nedjelje na moru, u planini ili uz more. bazen.

Zaštiti se

  1. s uljem i šamponom prikladnim za vaš tip kose … kao što vašoj koži treba pravo sunce, tako i vašoj kosi.
  2. Ne odlazite na odmor na plaži bez ovih dragocjenih saveznika…. sol nagriza željezo… što mislite kakve bi posljedice mogla imati na vašu kosu?!?!?!
  3. Ako želite saznati više, posjetite nas u jednom od naša dva salona: nalazimo se u Udinama u Eurosparu u via delle Ferriere ili u Cividaleu u trgovačkom centru Borc u Cividatu.
  4. POŽURITE… za mjesec lipanj imamo neizostavnu akciju:
    na kupnju dva proizvoda, prekrasan poklon. Dođite i saznajte koji.

Zaštiti seDok traju zalihe.

DUGA KOSA ZA FRIZU IZ SNOVA? SAZNAJTE KAKO IH IMATI ZDRAVE I SNAŽNE BEZ DA IH MORATE PROVJERAVATI !!

Za nekoliko mjeseci, konačno, vaš san će se pretvoriti u stvarnost… i sigurno ćete biti na dobrom mjestu u pripremi vjenčanja!! Dan nakon što ste dobili ponudu, odmah ste počeli prikupljati informacije o najmodernijoj odjeći, onoj koja najbolje pristaje obliku vašeg tijela, onoj s detaljima koji mogu poboljšati vaš karakter… ukratko… haljini u kojoj se osjećate princeza najboljeg dana u tvom životu.

Međutim, nakon ovog vrlo važnog odabira, drugi na koji razmišljate i na koji s pravom ne možete ne obratiti pažnju je: koja će biti frizura koja savršeno odgovara odabranoj haljini? I ovdje počinje druga potraga u kojoj mahnito pregledavate kataloge ili posjećujete blogove industrije u potrazi za fotografijama koje vas inspiriraju.

Prvo što vam upada u oči i koje će vas automatski natjerati da postavite pitanje koje slijedi je: “ali to su sve frizure za koje vam treba duga kosa….kako ću na vrijeme doći do tih centimetara?!?!?”

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime