Obama: Vojna intervencija u Sloveniji bila bi pogreška, Kangler i Janša će ionako pasti

0

Sadržaj

Rate this post

Umorni ste od idealnih božićnih pjesama, zar ne želite gledati video klipove u kojima Djed Božićnjak baca darove, a vi samo maštate o tome? Imamo lijek za vas, Moj hrvatski Božić – recesijski Božićni video za recesijska vremena.

  • Sastavio Information Bar objavljen 17. prosinca 2012.
  • Grupa Najnoviji, INFORMACIJE, Klizač, televizijska traka
  • Oznake: bar, dečki, božić, hrvatski, kiper, informacija, staza, video

Zagreb – Information Bar snimio je spot za pjesmu Moj hrvatski Božić u izvedbi globalno omiljenog benda Kiper. Spot je snimilo 360 glumaca, 13.000 bonusa, videosnimke su snimane na 80 autentičnih lokacija diljem svijeta, dok se budžet procjenjuje na više od pola milijarde dolara.

Cijeli posao financira Ministarstvo gospodarske klime, s ciljem upoznavanja tvrtki s rizicima koji ih ugrožavaju ako donesu odluku o odustajanju od zaposlenika uoči Božića.

Svakako bih slično naglasio da na snimanju ovog spota praktički nije stradao Djed Božićnjak – rekao je Siniša Hajduk, nadzornik spota.

Moj hrvatski Božić je pjesma koja savjetuje pojedince o tome kako se osjećati da je posao istinski vrijedan Božića ako dobiju otkaz ili im nedostaju prihodi. Jednostavno prodajte jedne orgulje po promotivnoj cijeni i božićni događaj može početi.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime