Od sljedeće godine svećenici će predavati duhovno-zdravstveni odgoj u crkvama

0

Sadržaj

Rate this post

Nedopustivo je da djecu o seksualnosti poučavaju učitelji koji možda nemaju dovoljno vlastitog iskustva, pa je potrebno wellness edukaciju premjestiti u crkve, tvrdili su svećenici.

  • Autor Vlado Lucić objavljen 11. prosinca 2012
  • Kategorija Hrvatska, Najnovije, VIJESTI, Slider
  • Oznake: crkva, duhovni, odgoj, škola, svećenici, zdravlje

Flickr Creative Commons

Zagreb – Katolički svećenici, okupljeni u SEKULARNOJ kampanji, pokrenuli su značajan projekt osvješćivanja javnosti kako bi, prema njihovim riječima, spriječili komunističku saveznu vlast da Hrvatsku vrati u starenje.

Čimbenik ove aktivnosti je dekadentan, a ujedno i psujući program wellness odgoja, u kojemu bi djecu u školama trebalo educirati da je istočnjačka krivnja normalna točka, a Hrvati su tu perspektivu napustili u 9. stoljeću.

Zbog toga su kontaktirali sve pristupačne mame i tate da im djeca ne idu na takve satove, već da ih dovedu u crkvu, gdje će im Božji nositelji zasigurno pokazati o seksualnosti u suvremenom društvu.

Ono što nas najviše brine je to što će djecu u školama o spolnim odnosima poučavati odgajatelji koji najvjerojatnije nemaju dovoljno vlastitog iskustva jer – ustvrdio je vlč. Ivan Nedjeljković, inicijator akcije.

Svećenici su zapravo pripremili književna djela za temu duhovnog zdravlja i odgoja za dobrobit, koja se, tvrde, temelji na čisto kliničkoj stvarnosti. Čineći to, on će dobronamjerno raspravljati s mladima zašto je samozadovoljstvo “djelo zloga duboko poremećenih pojedinaca”, kao i zašto će zauvijek gorjeti u paklu. Svoje će priče potkrijepiti izjavama ljudi koji su zbog toga apsolutno završili u paklu.

Njihov drugi zadatak bit će dovesti djecu na pravi put, upozoriti ih da se moraju normalno ošišati kako ne bi na kraju bili “nezdravi pederi”. U konačnici će im pojasniti da uporaba kondoma može izazvati brojna stanja, budući da su vatikanski istraživači zapravo potvrdili da se pomoć šalje preko kondoma i da se stoga treba kloniti u širokom luku.

Ministarstvo prosvjete zlorabi gotovinu koju dobiva od poreznih obveznika, sukobljeni su u stvarima koje ih ne muče i iz tog razloga doista osjećamo potrebu djelovati – rekao je vlč. Ivan.

Napominju da je djelatnost altruistička, pa novac zasigurno neće tražiti od države, već će svaku sitnicu financirati njihovi župljani iz potrebne milodare.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime