Pronašli krivca za pokvareno mlijeko: Gradska snaha zabunom pomuzla bika

0

Sadržaj

Rate this post

Ministarstvo je imalo mogućnost locirati izvor pokvarenog mlijeka što je zbunilo istraživače. Pokazalo se da mali organizmi koji plivaju u mlijeku osim toga nisu bakterije.

  • Napisao Vlado Lucić objavljeno 13. veljače 2013
  • Kategorija Hrvatska, Najaktualnije, INFORMACIJE, Klizač
  • Oznake: aflatoksin, bik, krava, mlijeko, mužnja, sperma

Rob Lovesey/Flickr Creative Commons

Zagreb – Propovjednik Jakovina objavio je na današnjoj konferenciji za novinare da su locirali, zatvorili i ispitali Sonju B. (26) iz Gundinca, za koju se sumnja da je odgovorna za nepoželjno mlijeko na policama trgovina. Vjeruje se da je spermu rasplodnog bika predavala mliječnim proizvodima puna dva mjeseca.

Zbog neadekvatne mikroskopije, prve analize su pokazale da se radi o aflatoksinu M1, koji je vrlo sličan spolnoj meti bika. Međutim, tek kasnije smo primijetili da te stanice zapravo plivaju, što je sasvim sigurno potvrdilo tezu da se radi o bikovskoj spermi – priča dr. vet. med. Ivan Baras s Državnog toksikološkog zavoda.

Kako je došlo do ove komplikacije moglo bi biti jasnije ako shvatimo da je Sonja B. rođena u Splitu, a u Gundince se preselila prije samo nekoliko mjeseci. Ona zapravo navodno nikada prije nije bila u kontaktu s kravama ili bilo kojim drugim kućnim ljubimcima.

Zaista nemam prijedlog gdje je shvatila muzti krave kad samo imamo bikove – izjavila je svekrva Anka.

Sonja jamči da je zapravo izdržala pakao zadnjih 6 mjeseci, dan nakon bračne veze supružnik joj je dao lopatu i vile i poslao je u staju. Od tada je zapravo ostao u gradskom lokalu, a ona je, loša poenta, morala sama obavljati sve usluge u kući, pa moli javnost za oprost. Tvrdi da se takav propust neće ponoviti jer je u konačnici prepoznala da krava, za razliku od bika, ima četiri sise.

Posljednja istraživanja otkrivaju da je zbog ove pojave više od 100.000 hrvatskih stanovnika nesvjesno konzumiralo alkohol spermu bika koji se razmnožava.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime