Psi prikupljaju potpise za ustavnu definiciju kako je pas covjekov najbolji prijatelj

0
Rate this post

Znam da zvuči kao riječi izgovorene i nasmijane i otrcani savjeti, ali vjerujte, počela sam biti frizerka jer volim kosu, i brinem za njihovo zdravlje! Volim hodati ulicom i vidjeti ljude koji imaju njegovanu kosu… nekako mi se čini da sam ja, ili tko god da sam, napravio odličan posao.

  1. Istina je i da ima jako sretnih ljudi eh…i kojima ne trebaju velike stvari da bi uživale u sjajnoj i savršenoj kosi! Ali vjerujte da bi i oni, kad bi se počeli zanemarivati, ubrzo platili posljedice.
  2. Vjerojatno, a to ne možete razumjeti na prvi pogled, njihova kupaonica nije puna proizvoda u slobodnoj prodaji i velikih maloprodaja, već profesionalnih ili na neki drugi način preporučenih od strane profesionalca!

I evo, čak i ako vam to nije prvi put da vam ga preporučam, dajem vam svoju prvu preporuku NE PROIZVODIMA SUPERMARKETA !! Bogate su parabenima dobivenim iz nafte i, čak i ako to ne primijetite, loši su (jako loši) za vašu jadnu kosu. Web je pun videa koji to dokazuju, a ako imate jak želudac, preporučam da pogledate par!

Rekavši to preporučam

  • LAGANU I TRENUTNU ŠMINKU DA ODMAH IMATE KOSU DOSTOJNU PRVIH STRANICA PREMAZANOG MAGAZINA !!!
  • NANOSITE MASKA NAKON PRANJA !!! I pazite, rekla sam maska ​​a ne balzam!

Mnogi brkaju ta dva proizvoda, ali to je kao da se kaže dan i noć! Regenerator je, naime, rođen i detangler je! Ne njeguje i ne popravlja oštećenja na dužini vaše kose! Dakle, dok ga koristite možete ga lakše češljati, zapravo ne poduzimate mjere da spriječite oštećenja ili popravite postojeća.

Maska, AKO JE PRAVILNO NANOŠENA, a ovo je još jedan savjet koji ću vam dati u nastavku, djeluje dubinski, dajući hidrataciju i balans cijeloj dužini kose. Bitno je da SE NANOSI NA TABLETIRANU KOSU i da se ne umori od vode. Kapljice, naime, ne dopuštaju ulazak u kutikule kose i, štoviše, oduzimaju proizvod!

Dakle, nakon šamponiranja ( UVIJEK izvedeno dva puta, preporučam: prvo podiže prljavštinu, drugo ju uklanja), uzmite ručnik i dobro potapšajte svu kosu.

Ne… čak i ako ćete osjetiti šarmantnu orijentalnu gheishu, nemojte ih zamotavati u turban preko glave, dat ćete im fantastičan efekt staklenika s posljedičnim kovrčavim rezultatima na kraju sušenja. Tek nakon što se uvjerite da je veći dio vode eliminiran, nanesite proizvod cijelom dužinom i pustite da djeluje 5 MINUTA.

Ako ne poštujete vrijeme ugradnje, rezultat neće biti onakav kakav ste očekivali…. jeste li ikada probali pripravak za sladoled staviti u zamrzivač i probati ga pojesti nakon samo dva sata?!?!? Dakle, kako kažu najmudrije bake: strpljenje je najbolja vrlina.

Nakon čekanja, počešljajte kosu i tek onda temeljito isperite

Sada kada ste konačno otkrili KAKO, reći ću vam i KOJI je proizvod najbolji za vas!DEHIDRIRANA KOSA? Koristite CONDITIONER ABC: njegov kiseli pH zatvara ljuske, biljni glicerin daje hidrataciju, a argan svilenkast!

VAGANA KOSA? Odaberite PURIFY CONDITIONER i imat ćete pročišćenu, hidratiziranu kosu (zahvaljujući bazi od kadulje) zaštićenu vitalnu i sjajnu od prvog korištenja.OBOJENA KOSA? ENLIVE MASK pomoći će vam da obnovite ravnotežu kose pod stresom i, zahvaljujući kiselom pH, zatvorite ljuske i omogućite da se boja duže zadrži.

  • Nakon čekanja, počešljajte kosu i tek onda temeljito isperiteRAVNA KOSA BEZ VOLUME? Ostat će im samo loša uspomena zahvaljujući VOLUMIZE CONDITIONER-u koji zahvaljujući svojoj zobenoj bazi koja u dodiru s natečenom vodom odmah nabubri volumen kose.
  • KREMA ZA KOSU? Pravi proizvod za vas je HYDRATE CONDITIONER. Aloe vera, vitamini i mineralne soli od kojih se sastoji bit će vaši novi čarobni pomagači.

ZDRAVA KOSA … ALI ŽELITE LI JE TAKO ZADRŽATI? Pa… ti si moj favorit!!! Imati lijepu i sjajnu kosu ne znači zanemariti je… baš suprotno! Pobrinite se za nju koristeći MAGICAL, univerzalni regenerator koji održava prirodnu ravnotežu vaše kose dajući joj zdrav, snažan i sjajan izgled.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime