Severina postala vlasnica portala index hr i zabranila sve tekstove o rozgi

0
Rate this post

SVI SAVJETI ZA ONE KOJI IMAJU TROKUTASTO LICE I ŽELE GA Uljepšati!

Jeste li se ikada zapitali na koliko stvari trebate obratiti pažnju kada želite pokušati dobiti što bolji izgled? Sigurno puno!!! Prije svega potrebno je puno truda pronaći pravu odjeću koja najbolje odgovara vašoj fizionomiji … ali nemojte misliti da je to dovoljno, naprotiv! Da biste savršeno upotpunili svoj izgled, zapravo je potrebno da odaberete i ispravnu frizuru. Kako to učiniti? Jednostavno: samo ga odaberite tako što ćete ga prihvatiti

Razmotrite oblik vašeg lica

Ako je vaše lice trokutasto, u ovom ćete članku pronaći mnogo malih trikova kako biste otkrili idealan kroj za svaku od vas. Oni koji nas prate, to već dobro znaju… ali ne mogu prestati ponavljati: kosa je kao okvir, pa ju je potrebno dobro odabrati kako biste se maksimalno cijenili.

Što izbjegavati

Jeste li se pogledali u zrcalo i nakon što ste zavezali kosu i promatrali se do sitnica, jeste li došli do zaključka da vaše crte i proporcije spadaju u kategoriju trokutastog lica? Dobro! Sada je cilj zajedno otkriti koji kroj preferirati, ali prije svega što izbjegavati !!!!!!!! Prije nego što otkrijem savršeni kroj, htjela bih vam reći kojih krojeva treba izbjegavati!

I na sav glas ti kažem: NE PREDUGOJ KOSI i još jedno ogromno NE PREVEĆE GEOMETRIJSKIM ŠIŠANJEM !!!!! U prvom slučaju našli biste se s rezom koji naglašava (posebno kada je kosa ošišana na istu veličinu) donji dio vašeg lica čime se vidi koliko je geometrijski, u drugom slučaju to bi bilo kao da želite naglasiti osnovne nedostatke.

Najprikladnija duljina

Mnogi od nas često naiđu na Samsonov sindrom i strahuju da bi šišanjem mogli izgubiti snagu ili moći! Bojte se i vi da bi tvoj frizer svaki put kad bi stavio škare mogao pogriješiti da previše ošiša?!?! Pa .. definitivno je vrijeme da napustimo ovaj strah jer vama ženama s trokutastim licem kratka kosa daje puno više od duge !!!!

Cilj dobro osmišljene frizure za vas je rebalans i omekšavanje pretjerano geometrijskih crta, a samo kratki rez koji se poigrava s volumenom može ponovno uravnotežiti i omekšati vaše lice koje je ponekad pretjerano uglato. Savršen je rez, dakle, onaj koji u skaliranju zna razbiti geometriju obilježja balansirajući ih. Stoga, idite na srednju ako ne i kratku dužinu, predugačak rez bi zapravo na kraju opteretio donji dio lica, a to vam definitivno nije potrebno!

Kovrčava ili ravna?

Trokutasto lice je izrazito geometrijsko lice: tako je u označenim crtama koje podsjećaju na lice

Kovrčava ili ravnaCetvrtasto, tako je u nesrazmjeru između gornjeg i donjeg dijela lica, tako je u okretnoj čeljusti i u jasno vidljivoj bradi. Kako ovako zagladiti kutove lica i vratiti licu veći sklad? Jednostavno: pazite na frizuru!

U šišanju, zapravo, nije samo duljina ono što čini razliku! Jeste li ikada primijetili kako isti kroj, s istim karakteristikama, može izgledati potpuno drugačije ako je, na primjer, kosa ravna ili kovrčava?

Svatko tko ima lice poput vašeg trebao bi obratiti pažnju na ove detalje, pogotovo jer je glatkoća tabu tema! Puno bolje ako se usredotočite na guste kovrče koje miluju vaše crte lica ili na mekane kovrče koje nježno klize uz donji dio vašeg lica.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime