Simunic nije kriv pogledajte crtane filmove iz dijaspore

0
Rate this post

Kao i svake godine, čak i ove sasvim drugačije 2020., kraj ljeta ostavlja nam toplinu lijepih uspomena, malo lakoće i prekrasno blistavu kožu. Ali povratak u grad mogao bi pokazati neke male i gadne neugodnosti, iznutra i izvana.

Sunčane pjege, dehidracija, dosadna koža, natečen trbuh…… ako vam sve ovo zvuči poznato i tražite nekoliko savjeta za povratak sjaja, savjeti u nastavku su pravi za vas!

Povratak na posao

Svaki od ovih koraka je vrlo važan. Uz malo upornosti vratit ćete svojoj koži sve što joj je potrebno za zdravlje i ljepotu.

  • povratak na posao: kraj ljetne beauty rutine
  • Nastavimo s redom i… detaljno!

Piling

Ovaj korak igra ključnu ulogu u njezi kože. Uvijek, ali posebno nakon ljeta. Ciljevi ovog prvog koraka? Pročistite teksturu (lica) i uklonite mrtve stanice (lice + tijela).Za njegu tijela preporučamo da koristite suhu četku svako jutro prije tuširanja.

Nakon četkanja, a prije ulaska pod vodu, umasirajte od glave do pete uljem poput Body Treatment Oil – Body Oil with Ylang Ylang, Omega3 i Tamanu Ulje. Koža će biti zaštićena od prisutnosti vapnenca u vodi, manje sklona dehidraciji, vrlo meka cijeli dan

Kako biste oslobodili lice od mrtvih stanica, učinivši ten ujednačenijim, a kožu osjetljivijom na hidratantne proizvode, svaki dan možete koristiti i Bia Exfoliating Wash, nevjerojatno nježnu kremu za čišćenje s mikrogranulama jojobe. Alternativno, oslonite se na učinkovitu formulu pilinga za poliranje lica 2-3 puta tjedno

Hidratacija

Kako bi im u potpunosti povratili sjaj, lice, tijelo i kosu potrebno je tretirati hidratantnim i hranjivim proizvodima koji su sposobni zadržati vlagu što je više moguće.
Hidratacija kose

Restructuring Water Spray 02 mješavina je biljnih sastojaka sa svojstvima restrukturiranja za oštećenu, obojenu i kosu pod stresom. Inovativan i jedinstven proizvod svoje vrste, bogat koncentriranim aktivnim sastojcima koji ne otežavaju kosu, ali je učinkovito tretiraju. Kombinirajte ga sa šamponom za restrukturiranje 02 dosljedno za vidljive rezultate nakon samo nekoliko korištenja: kosa će vratiti tijelo, vitalnost i sjaj.

HidratacijaHidratacija tijela

Kao alternativa ulju za tretman tijela, nema boljeg maženja od Agent Nateur holi (kože) ulja za tijelo. Obilno ga nanesite, umasirajte dok se ne upije i pripremite se za svilenkastu i meku kožu od prve upotrebe.
Hidratacija lica

  • Za kožu lica preporučamo hidratantni sastojak par excellence: hijaluronska kiselina. Isprobajte Evolve’s Hyaluronic Acid Serum ili Grown Alchemist’s Instant Smoothing Serum: nanesite ih na očišćeno lice i vrat, nakon čišćenja.
  • Slijedite Le Prunier Plum Beauty ulje. 8 puta snažnije od arganovog ulja, 6 puta snažnije od ulja marule, odmah će vas osvojiti zahvaljujući brojnim prednostima – od hidratacije i protiv starenja do umirivanja i osvježavanja.

Sunčeve pjege

“Veliki klasik” povratka na posao su diskoloracija i pjege od sunca koje se javljaju na licu i koje skupljamo kao posljedice kože pod stresom čimbenika iz okoline kao što su intenzivno i kontinuirano sunce, sol, vjetar (i uz sudjelovanje rutina njege kože malo lijenija nego inače).

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime