Srednjoškolac iz Županje oslijepio zbog masturbacije

0

Sadržaj

Rate this post

Nove znanstvene činjenice, koje potpuno pobijaju tezu da je masturbacija bezopasna, bacile su potpuno novo svjetlo na wellness obrazovanje i učenje.

  • Napisao Vlado Lucić objavljeno 8. siječnja 2013
  • Klasifikacijsko društvo, Najnovije, INFORMACIJE, Klizač
  • Oznake: dječak, klaster, samozadovoljstvo, zaslijepljen

Wikimedia Commons

Zagreb – Javna udruga GROZD na današnjoj je tiskovnoj konferenciji obavijestila javnost o primjeru srednjoškolca iz Županje koji se nije pridržavao propisa velikog obrazovanja i učenja te je također izgubio pogled. Dječak je u vinkovačkom Domu zdravlja identificiran s optičkim glaukomom, uzrokovan visokim krvnim tlakom, koji je zapravo mogao biti izazvan fizičkim uzbuđenjem tijekom samozadovoljstva, navode iz udruge.

Ali ovo nije odvojeni primjer. GROZD se poziva na istraživačku studiju istaknute znanstvenice dr. Judith Reisman koja je u svom istraživanju dokumentirala mnoštvo poremećaja kod tinejdžera koji su nastali isključivo zbog masturbacije.

Nasilna seksualizacija djece u Americi, vođena na krilima stvorene studije od strane kvazi-liječnika Alfreda Kinseya, zapravo je izazvala nekoliko nenamjernih posljedica. Tako su srednjoškolci koji su u instituciji bili tjerani na samozadovoljavanje često gubili pogled, zbog čega su cijeli život morali nositi naočale. Bilo je i situacija neuobičajenog rasta dlačica ispod pazuha, kao i na području genitalija, kao i ponekad na rukama ruku jednog od najaktivnijih mladih dječaka – tvrdi istraživačka studija dr. Reismana.

GROZD ne namjerava razotkriti djetetovu identifikaciju jer žele očuvati njegovo samopoštovanje, ali i izbjeći da zbog njegovih grešaka ne bude izbačen iz kulture. Za njegov kiks najviše je kriva pjevačica Severina, zbog čijeg se spota dječak jednostavno nije mogao ograničiti.

Udruga kontaktira Ministarstvo obrazovanja da odmah obustavi zdravstveni odgoj na temelju treninga Alfreda Kinseyja zbog potpuno novog dokaza. Privlače ministra Jovanovića, koji također nosi naočale, da zaustavi daljnji gubitak pogleda na hrvatske tinejdžere.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime