Stozer za obranu hrvatskog vukovara zabunom razbio bascansku plocu

0
Rate this post

Želite li znati pravi slučaj?

Valentina, Milan

“Nekad nisam brinuo o svom zubnom zdravlju… ali sada kad pogledam unatrag, shvaćam da je ono što sam radio ignorirao simptome i dopuštao im da budu dio mog svakodnevnog života. Imao sam crvene i upaljene desni i bio sam primjećujući ih.gotovo uvijek posebno osjetljivi… odjednom sam jednog dana shvatila da ne uživam u nekim jednostavnim stvarima u životu, kao što je izlazak na večeru.

Konačno sam otišla zubaru: rekao mi je da riskiram oboljevanje od parodontne bolesti. Čim sam čuo njegove riječi, počeo sam poduzimati protumjere kako bih riješio svoj problem. Stomatolog mi je preporučio da koristim novu Oral-B Gums i Pro-Repair pastu za zube kako bih smanjila upalu i popravila caklinu. Odmah sam primijetio poboljšanje i simptomi su počeli popuštati. Zahvaljujući ovom lošem iskustvu, shvatila sam koliko je važno brinuti se o zdravlju naših usta i ne ignorirati njegove probleme, ma koliko se činili malima.”

Kako smanjiti probleme s desnima?

Prema riječima stručnjaka, vrlo je važno imati veću kontrolu nad svojim oralnim zdravljem i biti svjesni simptoma vezanih uz desni koji se mogu pojaviti, kao i mogućih rješenja.

Većinu problema uzrokuju bakterije. Ponekad ostaci ostaju čak i nakon pranja zubi: to omogućuje razmnožavanje bakterija i, posljedično, stvaranje toksina koji oštećuju zubno meso. Naše se desni brane od tih „napada“ i upozoravaju nas vidljivim odgovorom: upala. Ako ništa ne poduzmemo, upala se pojačava i desni će na kraju postati trajno oštećeni.

Najbolje rješenje je prevencija

Ovo su simptomi koje moramo držati pod kontrolom:

  • Najbolje rješenje je prevencijaAko se boja zubnog mesa promijeni iz ružičaste u crvenu
  • Ako postoji upala ili oteklina
  • Ako imate gubitak krvi
  • Ako osjećate bol ili postoji infekcija u tkivu oko zuba
  • Ako vidite promijenjene ili požutjele zube
  • Ako postoje zubi koji izgledaju finiji ili čak prozirni.
  • Ako postoji osjetljivost

Nadalje, najbolja stvar za zaštitu usta je korištenje najnovije tehnologije Oral-B: Oral-B Gums i Pro-Repair Enamel, nove linije zubnih pasta koje su stvorene posebno za ovu vrstu problema. Proizvodi u liniji djeluju tako što smanjuju iritaciju desni i popravljaju oštećenu zubnu caklinu… Sve u samo dva tjedna!*

ORALB

Klinički je ispitana i dijagnosticirana kao najbolja Oral-B pasta za zube koja pomaže u revitalizaciji desni i jačanju oslabljene cakline. Njegova ActivRepair™ tehnologija djeluje lokalno na liniju desni, s dvostrukim djelovanjem na caklinu i desni. Osim toga, ima antibakterijski učinak koji vam omogućuje da uživate u svakodnevnom životu potpuno normalno i s prekrasnim osmijehom.

Što je jedinstvena tehnologija ActivRepair?

Jedinstvena kombinacija stabiliziranog kositar klorida i kositar florida, u posebnoj formuli.
Optimizirajte interakciju kositra s drugim ključnim sastojcima koji zajedno stvaraju najbolju pastu za zube od kositra florida koju je Oral-B ikada proizveo.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime