U sanaderovom tajnom skrovistu pronasli slavnu posrnulu djevicu sa velikim grudima

0
Rate this post

Ovdje dakle nalazimo “pozitivnu” stranu u ovoj ekstremnoj hitnoj situaciji povezanoj s koronavirusom koji pogađa cijeli svijet: prisiljeni i odlučni ostati kod kuće kako bismo poštivali pravila, očito imamo puno više prostora za brigu o svojoj ljepoti , a ne mislimo samo na djevojke!

Čak ni muškarci nisu imuni na brigu o svojoj koži i održavanje mladosti, a sada proizvodi namijenjeni muškoj koži eksponencijalno rastu.

Beauty rutina je laka uz Glamove

  • Osnivači Glamova
  • GlamSpace vas čeka u Milanu
  • Linija Glamove
  • FIT KIT Osnovni komplet za ljubitelje fitnessa
  • Kako su se rodile Glamove
  • Mislio je Glamove
  • Brend za podršku neprofitnim organizacijama
  • Prebolite ovaj trenutak uz pravu rutinu ljepote

Od svih brendova na tržištu, jedan nam se posebno svidio. Prvo zato što je dizajniran posebno za sportaše poput nas (i to ga već stavlja u povoljan položaj), drugo, potpuno je talijanski brend, 100% prirodan, prilagođen veganima, bez spolova i bez okrutnosti.

Paket je stvarno cool i zabavan i, na kraju, ali ne i najmanje važno, osnivačice su dvije super sportske žene koje stvarno počinju od nule i koje ne možete ne zavoljeti kada ih upoznate.

Osnivači Glamova

Annalisa Zanoni, suosnivačica i vlasnica agencije za digitalnu komunikaciju, strastvena u fitnessu od pamtivijeka, serijska putnica i ljubiteljica vina.Sara Cattapan, diplomirana pravnica, s dugogodišnjim iskustvom u svijetu fitnessa, ovisnica o modi, sanjar i vrhunski kuhar.

Obje lude za svime što je kozmetika i prirodna njega kože, ove dvije prekrasne djevojke spojile su vještinu i strast kako bi stvorile liniju proizvoda za lice i tijelo posvećenu ženama koje se bave sportom i fitnessom na svim razinama.

Osnivači GlamovaUčinkoviti, zeleni proizvodi, nezamjenjivi za one koji treniraju i trebaju posebnu pažnju posvetiti koži lica i tijela.

Annalisa i Sara su dva vulkana i komuniciraju sa svojim kupcima i pratiteljima na svojim društvenim kanalima (na instagramu @glamovefitness) također kroz komične gegove i smiješne poruke, u kojima govore o njezi kože, ali i o svom životu kao Milankinje uvijek u žurbi .

  1. Pametan i inovativan pristup koji kupcima omogućuje ulazak u pravu zajednicu ljepote, u kojoj se čak i sami sebe ismijavamo s velikom inteligencijom i samoironijom.
  2. Ako, pak, želite razgovarati uživo i isprobati neke proizvode, osnivače Glamove možete upoznati u njihovom novom prostoru u ulici Via Medardo Rosso 18 u Milanu. Zove se GLAMSPACE i ovdje možete otkriti cijeli zabavni svijet super Glam beauty fitnessa.
    Linija Glamove
  3. Posebnost Glamove linije leži u činjenici da je to prva linija za njegu kože za one koji vole fitnes, trčanje i sport općenito.
  4. Jedinstvene formule, idealne za korištenje i prije i nakon treninga te u svakodnevnoj rutini ljepote.

Proizvodi za lice i tijel  Naš favorit? LUDO ZALJUBLJEN (u sebe) – Self-Love Kit 1! Ovaj čarobni komplet sadrži “čarobni napitak” za tijelo u spreju. Zaista lagan i upija u vrlo kratkom vremenu, koristan za borbu protiv celulita, toniranje, učvršćivanje i osvjetljavanje kože.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime