Video kako je sulejman reagirao na vijest o svijetlecoj gospi iz medugorja

0
Rate this post

Zaboravite na šampone pune kemijskih dodataka, saznajte kako na prirodan način vratiti svojoj kosi sjaj i zdravlje…

Promjene temperature, sport, prehrana i užurbani život. Uzroci koji mogu dovesti do gubitka tonusa i sjaja naše kose su brojni. Na tržištu postoji bezbroj reklama za proizvode koji obećavaju vratiti sjaj dosadnoj i lomljivoj kosi u rekordnom roku.

Da, ali po kojoj cijeni?

Jer neki od najpopularnijih (i najskupljih) šampona i regeneratora puni su kemijskih dodataka.Nekoliko primjera? Možda to nećete primijetiti nakon brzopletog čitanja popisa sastojaka, ali na tržištu ćete pronaći proizvode bogate parabenima, zgušnjivačima i bojama.

Parabeni su tvari koje produžuju prosječno “trajanje” šampona. Drugim riječima, proizvod će trajati mjesecima nakon otvaranja, šteta je što su te kemikalije poznate po svojoj otrovnoj prirodi i, paradoksalno, mogu dovesti do gubitka kose!

Umjesto toga, boje ili obojeni pigmenti mogu uzrokovati osjetljivost kože uz iritaciju vlasišta.

  1. Najpoznatiji od zgušnjivača je natrijev klorid (obična kuhinjska sol) koji se koristi kao zgušnjivač u šamponima i regeneratorima sa znanstvenim nazivom natrij lauyil sulfat može uzrokovati suhu i svrbež kože.
  2. Sada neki brendovi žure napisati “bez parabena” na pakiranju svojih proizvoda. To ne znači da su također bez drugih tvari na ovom popisu…
  3. S obzirom na problem, evo rješenja: koristite učinkovite proizvode koji su potpuno prirodni.
  4. U tom smislu, NaturalSal ima liniju “čudesnih” proizvoda za svijetlu i sjajnu kosu bez kontraindikacija ili aditiva štetnih za zdravlje.

Acqua Madre s Mrtvog mora idealan je za liječenje većine problema i nesavršenosti kože i vlasišta. Obavlja nježan piling za grubu, ljuskavu, atoničnu kožu.Blato Mrtvog mora. U vrećici ili staklenki, ovo blato povećava otpornost vlasišta, eliminirajući nečistoće i višak sebuma zahvaljujući njihovoj izvanrednoj kombinaciji dragocjenih minerala i elemenata u tragovima.

Neem ulje

Ovo ultračisto ulje s izvanrednim antibiotskim, antibakterijskim, protuupalnim i antiparazitskim svojstvima, između ostalog, vrlo je korisno i za tretmane protiv peruti, dodavanjem nekoliko kapi šamponu ili umasiranjem izravno na vlasište prije pranja.
Ruby šampon.

  1. Ovaj ekstra delikatan šampon na bazi himalajske ružičaste soli s uljem slatke naranče pravi je poticaj za lomljivu i sklonu ispadanju kosu.
  2. Smaragdni šampon. Još jedan proizvod na bazi himalajske ružičaste soli, idealan protiv peruti.
  3. Neem uljeNježna i vrlo svježa, ostavit će vam ugodan osjećaj blagostanja djelujući revitalizirajućom i osnažujućom snagom koja potiče mikrocirkulaciju i daje sjaj, tijelo i volumen.
  4. Svi se želimo osjećati bolje, stoga je bitno znati da naše zdravlje ovisi o tome što svakodnevno radimo u izgradnji navika koje nas vode do potpunog unutarnjeg blagostanja.

Briga o svom fizičkom izgledu nije površna, to je znak mentalnog zdravlja i ljubavi prema sebi, zbog toga morate brinuti o svakodnevnoj higijeni, mirisu koji ispuštamo, dobrom osjećaju bez obzira na to koristite li šminku ili ne, bez usporedite svoju vrijednost kao osobe po težini.

Voljeti jedno drugo i znati prihvatiti sebe prvi je korak ka postizanju intenzivne sreće u svim aspektima života, zbog čega je stavljeno na vrh liste jer previše puta zaboravljamo slušati jedni druge i voljeti se. drugo zato što je, mnogo puta, najveća poteškoća ugoditi sebi, a ne drugima.

Pravilna prehrana: dobrobit prije svega proizlazi iz onoga što jedemo jer ljepota kože i zdravlje tijela polazi od pravilne prehrane i uravnoteženog unosa makro i mikro nutrijenata kako bismo imali energiju tijekom dana.

Nije potrebno slijediti drastične dijete, nego dati glas svom tijelu kako bismo razumjeli što mu treba i hranili se većom raznolikošću voća i povrća koje je majka priroda učinila dostupnim, a da ne odustanemo od mentalnog zdravlja dajući nam slatko kad u kad

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime