Zavladala depresija: Od odlaska Antonova 225 drastično narastao broj samoubojstava u Zagrebu

0
Rate this post

Potekao je iz raja i također je donio kratkoročnu nadu u daleko bolje sutra, a nakon samo tri dana uzdigao se u to isto nebo. Njegov odlazak ostavio je duhovnu pustoš i slomljene stanovnike glavnog grada.

  • Autor Marko Morić objavljen 19. studenog 2013
  • Klasifikacija Hrvatska, Najnovije, INFORMACIJE, Klizač
  • Oznake: 225, antonov, etropola, djevojka, ćudljivo, prilagodba, studeni, luminiscentno, tito, vremena

Davor Puklavec/ PIXSELL

Zagreb – Laici će ustvrditi da je kriva promjena vremena koje je, prema statistikama, početkom studenoga obično najviše samouništenja u glavnom gradu Hrvatske. Stručnjaci se mogu samo rugati takvim djetinjastim izjavama jer je jasno da je raznolikost samouništenja zapravo porasla kao rezultat odvajanja Antonova 225.

Otkako je otišao, 10. studenog 2013. u 6.03 ujutro, samo mi se jedna ideja motala po glavi – hoće li se ikad vratiti? Najvjerojatnije ću ga gledati svaki dan, iako su grupe bile zastrašujuće. Bio sam dodatno izmučen nego kad sam prije nekoliko mjeseci otišao vidjeti blistavu Djevojku, ali vrijedilo je. Svojim kratkim posjetom donio je uvredljivu sreću pravo u moj život. Moja kuća je bila ispunjena srećom i radošću, a isto tako i moje srce bilo je ispunjeno nadom u bolje sutra. Najvjerojatnije sam svakodnevno van treninga na terminalu zračne luke, ali cijela flota Croatia Airlinesa ne može nadoknaditi rupu u mom srcu – šapnuo je pretežak Joško Garma dok je pozorno povezao omču oko vrata.

Roditelji, zagrlite svoje mlade. Mladi, čvrsto stisnite svoje djedove i bake. Ne predaj se, bijeli Zagreb gradi! Bit će puno više aviona. Sigurno će biti dronova, bombardera, lovaca… Valjda će NATO uskoro bombardirati neku vukojebnju u Aziji ili Africi, pa ćemo sigurno opskrbljivati ​​Pleso kao bazu. Uvijek postoje rješenja. Držite se Zagrepčani, držite se izravnosti i ne upuštajte se u tužan!

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime