UN upozorava: Hrvatska i Srbija trenutno nemaju dovoljno novca i primitivaca za rat

0

Sadržaj

Rate this post

Spor bi trajao najviše četiri dana ako svi uspiju uklopiti godišnji odmor s pauzom za vikend i uzeti slobodan dan od davanja krvi, savjetuju stručnjaci Balkan think tanka u Bruxellesu.

  • Autor Robert Horvat objavljeno 27. studenog 2012
  • Grupa Najaktualnije, VIJESTI, Politika, Klizač
  • Oznake: hrvatska, novac, orlovi, pletenica, bitka, seljaci, srbija

Bruxelles – Rast napetosti između Hrvatske i Srbije nakon presude Gotovini i Markaču natjerao je briselske planere da preispitaju vjerojatnost problema između dva naroda. Informacija je pogubna za obje zemlje, navode stručnjaci

Obje vojske imaju grah, kao i usporedivo konzervirano povrće za samo jedno poslijepodne. Do sutra bi bilo plina, a ako bi problem počeo zimi, morao bi se prebaciti u beogradsku ili zagrebačku arenu jer nema ni približno dovoljno zimske odjeće. Letačka snaga ne postoji s izuzetkom magnata, a i logistika je osiromašena kadrovima koji traže sigurnost u državnoj službi ili imaju posla s državom. Time bi plin i heroin zasigurno krenuli za desetak dana, koliko ne bi trajao rat – tvrdi Steffan Edberg iz UN-ovog radnog mjesta za kontrolu primitivnih naroda.

Što se mentalnog okvira tiče, on je i dalje neprijateljski s obje strane, posebice na internetu, a spreman je i na klanje, ali ne bez obzira, kažu profesionalci.

Tipični ljubitelj pletara ili dvoglavog orla danas uopće nema vremena za eliminaciju i pljačku, a isto tako entuzijastični i također etnički čisti. Financije, posao, teškoća, poroci, članovi obitelji, crkva, nogomet, trgovački centar, vjera, ljubav i domovina. On jednostavno nema vremena. Srećom, njihovi mladi ljudi zaraženi su 1990-ih, pa postoji potencijal za održivi problem – smirio je svoju zabrinutost Edberg.

Čini se, ipak, da se može očekivati ​​neka vrsta spora, kao i da će predstojeće nogometne utakmice biti prava prilika za zajedničke manevre svih sfera života, pozivaju Europljani.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime