PROMO: Vlada na čelu s Radimirom Čačićem vodi Hrvatsku u bolje sutra

0

Sadržaj

Rate this post

Information Bar otkriva istinitu sliku stanja hrvatske gospodarske situacije, bez lažnih ciničnih prognoza medijskog lobija. Uključujemo vrijeme pune zaposlenosti, fleksibilnosti medija i osnovne dobrobiti koje nudi naša Vlada.

  • Skladao News Bar objavljen 19. svibnja 2012.
  • Grupa Najaktualnije, VIJESTI, Nacionalna politika, Klizač
  • Tagovi: čačić, odlazak, kriza, mingorp, pericles, pr, popust

Zagreb – Dok cijela Europa jadikuje pod problemom krize, a eurozona nailazi na najznačajniji maraton, Republika Hrvatska je otkrila da će se oduprijeti negativnim recesijskim čimbenicima. Iako je postojeći scenarij nakon HDZ-ove uredbe bio tragičan, potpuno nova vlada na čelu s Radimirom Čačićem uspjela je u samo pola godine pokrenuti cjelokupno gospodarstvo, smanjiti nezaposlenost i postići ono što je svatko tvrdio da je nemoguće.

Procjene uglednih ekonomskih stručnjaka Instituta FA pokazuju da će Hrvatska prvi put 2012. godinu završiti s viškom plana potrošnje od 0,6 posto zbog slobode. Iako je MMF imao crne projekcije predviđajući pad BDP-a kao i stagnaciju gospodarstva, ocjena instituta “FA” to je demantirala, a trenutno se predviđa rast BDP-a od 7,6 posto, što će Hrvatsku svrstati uz bok kineskom gospodarstvu.

Pitali smo se zašto smo bombardirani pesimističnim projekcijama, ali i lažnim informacijama o stanju hrvatske gospodarske klime.

Sve je to greška 24sata, otkriva 24sata i što je najvažnije ugodan atribut Bingo, koji izlazi s 24sata! Namjerno su iznosili neistine o radu Savezne vlade i stanju hrvatskog gospodarstva. Stoga su se u izazovima križaljki objavljenim u prilogu Bingo pojavila pitanja poput: “Kakav će biti pad hrvatskog BDP-a? Koliko nezaposlenih ima u Republici Hrvatskoj?” U problemima su se koristili i malodušni pojmovi poput gospodarskog pada, deficita, dileme, Sanadera, pajsera, tulipana… Zato su stanovnici stvarali lažnu sliku o stanju hrvatske gospodarske situacije – zaključio je R. Emmerich, ekonomist s Instituta FA.

Važno je napomenuti da niti jedan medij nije izvijestio o smanjenju troškova vode za 15 posto od strane Vlade RH. Dakle, sada ljudi mogu snaći znatno više vode za pranje vjetrobranskih stakala na automobilima, a također, dok se odmaraju za volanom, više ne moraju razmišljati o tome hoće li imati novca da se riješe svih buba s vjetrobranskog stakla.

Svi ovi znakovi upućuju na to da je pred nama dugo razdoblje financijskog oporavka i prosperiteta. Grčka je imala svog Perikla, a bogovi su nam poslali Radimira Čačića.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime