VIDEO: Unutarstadački izbori kod HadezeOvaca

0

Sadržaj

Rate this post

Održan je završni okršaj gardista koji se bore za podršku hadezeovcima. 3 čuvara uz najveću pomoć ovaca predstavila su svoje programe restrukturiranja stada i preuzimanja pašnjaka.

  • Napisao Information Bar objavljen 18. svibnja 2012.
  • Klasifikacija Najnovija, VIJESTI, Nacionalna politika, Klizač
  • Oznake: pastir, darko, hdz, izbori, jadranka, karamarko, kosor, milinović, ovca, stado,
  • Tomislav, untarstadački

Zagreb – Neki dan se vodila velika predizborna bitka između trojice gardijskih kandidata na unutarnjim izborima među hadezeovcima. Svi su pokušavali uvjeriti janje da su oni najbolji izbor za svoju grupu koja im na izborima, koji će svakako biti obješeni u nedjelju, treba dati svoju meku. Izborna utrka je bila prljava, niski udarci su padali sa svih strana, pastiri su iznosili prljavo rublje koje je bilo godinama staro samo da odbace svoje protivnike. Zgodno je navesti da su svi čuvari negirali bilo kakvu povezanost s bivšim pastirom, koji je optužen za pronevjeru golemih količina vune i nanošenje velike štete ovom stadu. Također, njegova bivša supruga, pastirica Jaca, tvrdila je da ga nikada nije vidjela.

Ne znam prethodnog pastira, zapravo jedini čuvar kojeg se sjećam je papačoban, to mi je bilo kao tata – jecala je pastirica Jaca.

Sadašnji miljenik, čuvar Marko, poslužio se provjerenom gardijskom demagogijom, izrazivši zabrinutost da čuvari sve više sviraju harmonike umjesto groovea.

Nedopustivo je da se ovce hvataju u kolo i smekšaju kao koze dok pastiri sviraju harmonike. To je nemoralno i također neprimjereno, pa ću to svakako zabraniti. Janje bi trebalo hraniti, a i pastiri bi trebali svirati frulu – rekao je čuvar Marko.

Posljednji je svoj program predstavio pastir Darko, koji je morao dati sve od sebe da otkloni optužbu da je surađivao s prethodnim pastirom. Terete ga da je mjesečno uzimao 10.000 paketa vune, što ovjerava svojim potpisom na računima. Nakon što je ponudio protudokaze, zaključio je da ga netko podmeće, no nije želio reći tko.

Svi mi znamo da mi sve to podmeće pastir Marko, ali ga sigurno neću zvati jer nisam takav mužjak – rekao je čuvar Darko.Pastiri su zapravo rekli svoju komponentu, sada ovisi o ovci da donese odluku kada će podići kopito.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime