Vlada uvodi Ministarstvo objašnjavanja, pojašnjavanja i ministarske solidarnosti

0

Sadržaj

Rate this post

Vlada RH je zapravo predstavila da će od 1. svibnja predstaviti još jedno ministarstvo, koje će definitivno uspjeti počistiti naizgled nedosljedne, ali i dodatno nedokazane izjave raznih drugih svećenika.

  • Skladao Vladimir Šagadin objavljeno 25. travnja 2012
  • Klasifikacija Najnovije, INFORMACIJE, Nacionalna politika, Klizač
  • Oznake: služba, sažeci, Vlada Milanović Mrsić Svećenik

Zagreb – Na redovnoj sjednici Federalne savezne vlade izabrano je da će se sigurno stvoriti još jedno ministarstvo. Posao potpuno nove službe svakako će biti raditi s izjavama kao i stajalištima svećenika s afirmacijama uz stajališta raznih drugih propovjednika.

Zamjenski predsjednik Zoran Milanović izjavio je kako se stvarno nada da će novo ministarstvo definitivno pomoći građanima da identificiraju koga ministri razmatraju. Uzmimo, za primjer, izjavu gospodina Linića, u kojoj tvrdi da će u budućnosti sigurno otići u mirovinu, potencijalno sa 70 godina, što je točno.

Ipak, šira javna slika zapravo je stvorila da će pojedinci sigurno otići u mirovinu s još više godina staža, što bi impliciralo da će i njihovi mirovinski planovi svakako biti veći.

Bright Side Is, duhovnik Mrsić je pojasnio da ljudi apsolutno neće ići u mirovinu s dužim od godinu dana radnog staža jer će svoj prvi plaćeni posao apsolutno steći tek s 35 godina, a do tada će definitivno predvidjeti novi program Vlade – objasnio je prvi zamjenik predsjednika države Zoran Milanović.

No, zajedno s ljudima s ulice, novo ministarstvo trebalo bi dodatno služiti i radnim mjestima državne uprave, Državnom hidrometeorološkom zavodu kao i Saveznoj vladi Republike Hrvatske.

Ja ću biti prvi koji će svojim primjerom otkriti koliko je ova služba od pomoći, pa ću svakako tražiti objašnjenje izjava nekih propovjednika, koje ni meni baš i nisu jasne – dodao je Milanović.

Milanović je preporučio svećenika Mršića za predstojnika nove službe, a svi postojeći su se složili s tim prijedlogom.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime