Hrvatski nogometasi bolje igramo za klubove nego za reprezentaciju jer ne zelimo podupirati kriminalnu drzavu

0
Rate this post

Pravi primjer

Djevojka je bila očajna jer joj se nakon mnogih veza koje su loše završile dogodila strašna stvar: otkrila je, mjesec dana nakon udaje, da je njezin dečko lopov i narkoman. Svi muškarci u njezinim pričama imali su jedno zajedničko: bili su visoki, s prekrasnim osmijehom i obučeni u sako i kravatu poput oca koji je umro kao dijete.

Što je bio razlog ponovljenih neuspjeha? U svakom je čovjeku pokušao pronaći svog oca: nije gledao u suptilno, bilo je dovoljno da su izgledali isto. Tako da joj se svašta moglo dogoditi, dapače na kraju su je svi razočarali jer je prije ili kasnije “otkrila” da joj oni nisu otac.

Najgore je bilo to što je obično nisu zanimali oni koji bi mogli dobro proći. Nekoliko puta kad je pokušala izlaziti s njima iz praktičnih razloga, napustila ih je jer ih nije mogla tolerirati.

Sada, prepoznavanje mikrotrauma kao uzroka ili pridonosnog uzroka problema koje treba riješiti (u našem slučaju pretilost i prekomjerna tjelesna težina) omogućilo bi nam da se s njima nosimo na najprikladniji i najučinkovitiji način.

Još jedan stvarni slučaj: pretila djevojka koja od djetinjstva pati od depresije riješila je svoje probleme seansom budne hipnoze.

Kao na primjer?

Tijekom seanse ponovno je vidjela sebe i osjećala se u maternici koja ju je htjela rastopiti i osjećala je da umire: u stvari, majka je prijetila pobačajem u trećem mjesecu trudnoće. Rekli su joj da je to pravi pobačaj, ali da će morati dovršiti izbacivanje svega. Kako bi izbjegli kiretažu, pribjegli su nekoliko drevnih zahvata. Na sreću, dijete je spašeno, jer je babica osjetila kako joj srce lupa i odmah je prekinula svaku praksu.

Prvih pet godina života sve je bilo u redu; ali onda je stavljena u internat i od tog trenutka su počeli bolovi. Počela se debljati, rast se usporio i zaustavio u devet, a nastala je depresija zbog koje se smatrala retardiranom. Što se dogodilo?

Kao na primjerEmocije straha i uništenja doživljene u maternici zbog pokušaja “iztjerivanja” ponovno su se pojavile kada je stavljena u internat: odnosno “izbačena” iz kuće. Stoga je taj događaj doživio na tragičan način, kao uništenje, dok su ostala devedeset i dva njegova suputnika bila živahna i bezbrižna. Ta djevojka je sada sjajna studentica, prilično vitka, očito još malenog rasta.

Razvoj sebe, karaktera i osobnosti

Mikrotraume iz djetinjstva igraju veliku ulogu u formiranju ove tri instance. To je zato što dijete ima fizičke, kognitivne i emocionalne karakteristike koje su vrlo različite od onih odraslih; on stoga ima vrlo posebnu percepciju i razradu “trauma” i sve svoje.

Treba imati na umu neke činjenice, uključujući:

  • traume počinju od začeća;
  • ekstremna ovisnost djece;
  • normalna egocentričnost djeteta;
  • infantilni dualizam ili maniheizam;
  • razvoj sebe, osobnosti i karaktera je u tijeku.
  • Pogledajmo ove točke detaljno.
Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime