Video news bar boysi snimili novu navijacku himnu za euro 2012

0

Sadržaj

Rate this post

Pogledajte kako izgleda najskuplji videoisječak pratitelja ikad prije otpušten. Spot je sniman u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Puli, Kijevu, Krakowu, Tokiju, Kuala Lumpuru kao i Babinoj Gredi. Što se tiče pet stotina obožavatelja, u snimanju je sudjelovalo 200 profesionalnih plesača, 50 kaskadera, tri nuklearna fizičara i jedan Bosanac.

  • Napisao Information Bar objavljen 1. ožujka 2013
  • Klasifikacija Najnovije, VIJESTI, Sport, televizijski bar
  • Oznake: bar, djeca, daj, euro, gol, himna, navijač, vijesti, nogomet, reprezentacija, samo, za

Zagreb – Novi pratiteljski hit “Provide an object (samo za nju)”, koji su mnogi pojedinci vidjeli na YouTubeu u samo 1 dan (ne znamo točan broj), vrlo brzo može postati nova himna “kocke”. Priča o bendu NEWS-BAR kids počela je 2005. godine kada s ekipom Link nisu snimili pjesmu “Boja mojih vena”. Nastavilo se 2006. kada nisu dobili Porin za hit godine prema izboru publike.

Ova je priča jučer dobila potpuno novo poglavlje. U kristalnoj dvorani hotela West Out NEWS-BAR BOYSI održali su svečanu komemoraciju povodom lansiranja potpuno nove melodije.

Pjesmu su stvarali tijekom niza godina, a stvarali su je Sir George Foster, voditelj odjela za strukturu Britanske glazbene akademije, te poznati danski dirigent i skladatelj Olaf Stipichson. Pjesma je snimljena u svjetski poznatoj Homogay radionici na zagrebačkoj Trešnjevci, a postoji prilika da su produkciju radili Rick Rubin i Phil Spector.

Allow's uključuje da je video za pjesmu, koja će premijerno biti prikazan prije kraja Eura, dodatno snimljen na kasetu. Spot je režirao grof Wlad Luczic, jedan od najprivlačnijih mladih transilvanijskih redatelja. Spot je sniman u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Puli, Kijevu, Krakowu, Tokiju, Kuala Lumpuru kao i Babinoj Gredi. U snimanju je sudjelovalo oko petsto navijača, 200 plesača, 50 kaskadera, 3 nuklearna fizičara i jedan Bosanac.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime