Protokol koji zaustavlja vrijeme

0
Rate this post

HY-FHY vas čeka u SOTHERGA, ekskluzivnom protokolu koji je dizajnirao Dr. Marco Bartolucci za popravak oštećenja uzrokovanih protokom vremena i vraćanje ljepote i mladosti koži lica.

  • studenog 2021
  • Vrijeme čitanja: 7 min

Koliko puta se pogledamo u ogledalo i pogled padne točno na tu novu mrlju ili na boru izraza koja iz dana u dan postaje sve dublja? Sigurno ste probali mnoge. I svakako vas je umorila ideja o korištenju proizvoda koji vam se ispostavi da su neprikladni ili koji nude samo privremene i nikad potpuno zadovoljavajuće rezultate.

Od danas možete i prestati tražiti novo rješenje za ljepšu i mlađu kožu: iz SOTHERGE je stigao HY-FHY, ekskluzivni i učinkovit protokol i na preventivnoj razini, koji ima za cilj usporiti prirodno starenje kože čak i prije nego što to postane vidljivo.

Riječ je o HY-FHY

Kombiniranom putu koji sprječava starenje istovremeno djelujući na oštećenja od sunca i prirodne i očite posljedice protoka vremena, vidno poboljšavajući izgled kože.

Inovativno rješenje, koje kombinira tri različite tehnologije s ciljem pomlađivanja izgleda epiderme na dubok i očigledan način. HY-FHY kombinira različite tretmane u više koraka s ciljem čišćenja, uklanjanja nesavršenosti i konačno stimuliranja prirodne regeneracije kože.

HY-FHY korak po korak

Polazna točka puta je pomna procjena stanja kože. U tu svrhu, estetski liječnik koristi aparat najnovije generacije, Observ, dobitnik nagrade ‘DermaScope Aestheticians' Choice Awards 2016. i 2017., koji koristi kombinaciju različitih svjetiljki i na taj način omogućuje profesionalcu dubinski pregled kože bez fokusiranja isključivo na epidermu, ali procjenjujući zrno, pore, prekomjernu prisutnost sebuma, bore i nadasve hiperpigmentacije, čak i one duboke koje se ne bi mogle vidjeti golim okom.

  • Upravo se tim dubokim i još neuočljivim hiperpigmentacijama prvo treba suprotstaviti kako bi se spriječilo njihovo pojavljivanje s vremenom.
  • Ovaj stroj se također koristi na kraju protokola za usporedbu dobivenih rezultata.
  • Dijagnostički aspekt temeljni je korak koji nam omogućuje da pacijentu ponudimo niz tretmana po mjeri, personaliziranih i sposobnih ponuditi optimalne rezultate.

Nakon ove faze počinje prvi pravi korak medicinskog protokola koji se sastoji od HYdraDermoabrazije, dubinskog medicinskog čišćenja kože koje se provodi najsuvremenijim Hydrafacial aparatima.

Nečistoće se izvlače iz kože bez mehaničkog stiskanja, a time i bez stresa kože

Uklanja se površinski sloj mrtvih stanica i višak sebuma bez oštećenja kože. Istovremeno, koža je temeljito očišćena i optimalno hidratizirana. kroz pročišćavajuće, umirujuće i osvježavajuće djelovanje.

Nečistoće se izvlače iz kože bez mehaničkog stiskanja, a time i bez stresa kožeOva faza je pripremna za sljedeće korake: Hydrafacial zapravo omogućuje dublji i homogeniji prodor aktivnih sastojaka i pojačava djelovanje lasera.

  1. Drugi korak protokola uključuje korištenje neablativnog frakcijskog lasera, Fraxela, sposobnog za stvaranje toplinskih mikro-kanala koji stimuliraju regeneraciju kože.
  2. Ova vrsta lasera predstavlja vrhunac u svojoj kategoriji, zbog svoje nevjerojatne učinkovitosti u smanjenju mrlja i proširenih pora te vidljivom poboljšanju teksture i tena kože.
  3. Trenutno jedini ima certifikat “Food and Drug Administration” i za liječenje melazme, tipične hiperpigmentacije kože lica.
Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime